Lansarea iPhone 4 in Romania

Orange lanseaza iPhone 4 pe 24 septembrie ora Zero. Din pacate doar online.

De maine vine si in magazine. Vei fi acolo? Fii reporter boio.ro la lansarea iPhone 4! Fotografiile, Clipurile Video sau informatiile tale vor fi vazute de toti cititorii boio.ro.

Pina una-alta care crezi ca va fi pretul?

Avem Informatii finale despre iPhone 4 la Orange Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. din ce am vazut la abonament de 29 euro abonament pe 2 ani pretul era de 259 euro… eu am fost sa platesc factura si casiera avea pe birou oferta cu iphone4.a fost draguta si mi-a aratat si mie:) dar preturile exact apar in mai putin de 2 ore! o sa vedem atunci daca se merita.

 2. Daca este asa este cam mare abonamentul dar pretul pararea mea ca ar fi ok.Si pretul la liber este cu aprox 80 euro mai mult ca in Anglia

 3. Mie imi plac oamenii care se dau mai ca au iphone4 dar trebuie sa isi rupa de la gura ca sa plateasca un abonament de 30-40 de euro

 4. ce zici tu valentin nu este valabil doar pentru iphone 4! ci si pentru masini de exemplu! multi cumpara masini care nu si le pot permite. dar na!! mentalitatea romanului… sa vada lumea

 5. Am intrebat la Orange Shop Oradea si mi s-a spus ca lotul de telefoane care a ajuns azi este rezervat celor care s-au inscris pe listele de asteptare. Pana aici n-ar fi nicio problema, dar daca imi explica cineva cum de eu, care m-am inscris pe lista inca 16 iunie, nu o sa pot cumpara decat din lotul urmator (care nu se stie cand vine) ii dau o bere.
  E trist ca dupa 21 de ani am ramas la fel din multe puncte de vedere…sa-ti trebuiasca pile ca sa cumperi un telefon de 700 E … vai de romania asta!

 6. @muntean valentin: Pai cred eu ca mai bine un telefon cu care vorbesti cu toata lumea decat 3 sau 4 telefoane…

 7. e ora 12:02 si nimic pe site, ba dimpotriva e un conter care scade si anunta c amai sunt 57 minute si cateva secunde..

  deci lasarea e la ora 1:00 am, nu la 00:00

 8. Poti sa-l iei cu aproape orice abonament (scrie mai jos un pic) si diferenta de pret e de doar 7 E in plus de la 452 la 459. Nu pare sa se fi gandit cineva prea mult la ofertele astea

 9. At incercat careva sa faceti comanda? Eu am incercat de 3 ori si ma lasa sa merg pana la capat, imi da si factura proforma, dar cand verific statusul comenzii zice “comanda esuata”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*