Gasesti mai usor cu E-Z Fynd

Pentru cei care nu intelg sa foloseasca Search box-ul de pe boio.ro

pentru gasca celor care updateaza la ultima versiune de iOS inainte sa se asigure ca exista metoda de jailbreak sau deblocare

pentru cei care nu citesc manualul de iPhone si apoi intreaba “cum imi pun muzica pe iPhone”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am intrebat la Orange Shop Oradea si mi s-a spus ca lotul de telefoane care a ajuns azi este rezervat celor care s-au inscris pe listele de asteptare. Pana aici n-ar fi nicio problema, dar daca imi explica cineva cum de eu, care m-am inscris pe lista inca 16 iunie, nu o sa pot cumpara decat din lotul urmator (care nu se stie cand vine) ii dau o bere.
    In concluzie merita incercat, dar nu va faceti iluzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*