Mozilla Seabird – Open Web Phone

Este doar un concept, dar unul cit se poate de interesant.

Mozilla a cerut userilor sa ofere cele mai bune idei legate de un telefon mobil. Ceea ce a iesit se vede in video-ul de mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pfff, grozav conceptul.
    Este foarte aglomerat cu toate accesoriile si tehnologiile pe care le incorporeaza insa speram ca la un moment dat sa fie creat. Pana atunci probabil vor disparea si conceptiile de genul “telefonul este pentru a vorbi si a trimite/primi mesaje”
    Nu imi place totusi partea din spate in rest, arata grozav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*