iPhone 4 – oficial in Romania: de la 169 Euro

Orange aduce iPhone 4 oficial in Romania. Preturile cu abonament sunt asemanatoare cu cele din Statele Unite si, in consecinta, corecte, doar ca abonamentele sunt cam mari.

Un iPhone 4 de 16GB (cu abonament de 29 Euro, pt 2 ani) este de 219 Euro. Acelasi telefon costa doar 169 Euro daca il cumperi cu un abonament de 49 euro/luna timp de 2 ani.

Mai interesant mi se pare faptul ca la abonamentul de 49 Euro ai activata si functia de modem – iPhone se comporta ca un router WiFi. Numai ca dupa ce ai cosumant 1,5 GB traficul scade la viteze demne de anii 90.

Oferta Orange Romania este foarte ciudata pentru cineva care nu este familiar cu “animalele” lor. Mi se pare absurd sa caut pe tot site-ul ca sa inteleg ce inseamna abonament Pantera sau delfin si care sunt diferentele intre ele. Nu mai zic de optiuni gen “My Smartphone Plus”, abonamente de grup, etc.

Apropo, Dan Paul are curaj sa mai puna un pariu cu mine. El spune ca iPhone 4 vine la Orange Ro cu firmware 4.1. Eu zic ca vine cu ceva inferior, gen 4.0.2 sau 4.0.1.

Dar sa lasam pariurile pe care urmeaza sa le castig. Tu iti iei iPhone 4 de la Orange? Ce abonament ti se pare mai convenabil?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Da,..e clar. Tipa de la tejghea era dusa cu pluta…nu se poate. Am primit raspuns oficial de la Orange ca oferta este valabila doar pentru noile abonamente, deci numar nou. Se poate vorbi cu departamentul de ofertare pentru o oferta personalizata…etc…dar mai bine nu.
    Ma bucur ca mi-am putut transforma MySmartphone 9 in MySmartphone Plus de 15 Euro, si am internet nelimitat la 128kbs dupa 1 Gb in 3G.
    AÈ™a ca imi pastrez abonamentul pe care-l am, 3GS-ul pe care-l am…si mai bine mi-l iau la liber iPhone 4 cand oi avea banii, sau astept noul model, sigur la anu iese 4GS sau 5, cu si mai multe optiuni, probabil camera de 7-8 Mpx, full HD, si alte chestii de astea care te oftici ca nu le ai… :)

  2. Astazi, la vreo 2 luni de la lansarea iPhone 4 in Romania sunt si eu inca suparat pe politica Orange Romania fiindca am trecut prin evenimentele descrise mai sus de multi dintre participantii la chat. Sfatul meu este sa faceti plangeri la OPC cu gramada. Eu am facut plangere si inca nu mi-a raspuns nimeni dar sunt obligati sa raspunda in 30 de zile. Au trecut doar 7.
    Asadar indemnul meu este FACETI PLANGERI LA OPC impotriva Orange Romania. Doar asa vor fi nevoiti sa-si schimbe politica fata de clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*