“Jobs: Get Inspired”

Acesta este numele primului film biografic despre Steve Jobs. Pelicula in care va juca Ashton Kutcher apare la sfarsitul lui 2012.

The King of Twitter is now the King of Apple, as “Two and a Half Men” star Ashton Kutcher is attached to play Steve Jobs in the indie pic “Jobs,” which Joshua Michael Stern (“Swing Vote”) will direct from a script by Matt Whiteley.

The film will chronicle Steve Jobs from wayward hippie to co-founder of Apple, where he became one of the most revered creative entrepreneurs of our time.

Filmul va prezenta viata lui Steve Jobs de la infiintarea Apple pina in anul 2000. Nu inteleg de ce. Partea mai interesanta mi se pare cea de dupa 2000, si mai ales cea din 2006 incoace.

Exista inca o speranta din partea Sony care a cumparat drepturile pentru cartea lui Walter Isaacson.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. ai dreptate adrian, asteptam si eu sa vad partea cand sau lansat cu iphone, macbook. acuma vedem cum imparte afacerea cu bill gates

  2. Este un fel de Pirates of Sillicon Valley. Acel film acopera aceeasi perdioada, doar ca apare si Bill Gates in el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*