Greasemonkey Scripts pentru Firefox

nu credeam ca firefox poate sa-mi mai ofere ceva nou si atit de folositor. dar, pina la urma, asta e farmecul unei platforme.

am descarcat zilele trecute, intr-o doara, greasemonkey. Add-on-ul iti pune o icoana mica in partea de jos si te indeamna sa downloadezi scripturi. si sunt mii de User Scripts pe net, fiecare cu descrierea si functiile. marele avantaj este ca aceste scripturi stiu sa-ti modifice instant majoritatea paginilor HTML.

daca ai blog vei gasi scripturi precum “Akismet auntie spam” si “wordpress comment ninja” indispensabile. dupa o saptamana am inceput sa nu mai pot lucra fara ele.

mai folosesc Goodbye Google Adsense (numele spune totul), Comment pre-fill (intelegi despre ce e vorba), Facebook fixer, Photobucket fixed si alte maruntisuri.

inca un amanunt: dupa ce instalezi Greasemonkey pe Firefox, nu uita de Greasefire – iti ofera sugestii de script-uri pentru fiecare pagina in parte. asta daca nu vrei sa le cauti singur AICI .

folosesti scripturi? care iti e favorit?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Goodbye Google Adsense il poti inlocui cu un addon numit “Adblock plus” Iti blocheaza cam tot ceea ce te enerveaza.
  Exista o lista inimaginabil de mare cu site uri si link uri deranjante, pe care acest addon le blocheaza extrem de eficace.
  Si mai bine de atat, daca a omis ceva, il poti bloca singur, cu doar 2 click uri.
  Chiar ti-l recomand.

 2. Te salut Adrian.

  Nici eu nu prea stiam exact ce e cu acest Greasemonkey, desi pe site-urile de afara apareau articole in fiecare saptamana cu acesta.

  Il folosesc de curand si eu. Am nevoie pentru Multi-Column in Google Search si Google Anonymizer (prezentarea am facut-o aici).

 3. dee greasemonkey vorbesti?
  aproape ca si contu premium,dar e maaaaaaaaaare diferenta

1 Trackback / Pingback

 1. Google Chrome pentru Mac OS X si Linux | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*