Bai, care mi-ai furat zodia?

Conform astronologiei moderne, se pare ca mai avem o zodie. Asta se cheama Ophiuchus. Si nu exista inca traducere in limba romana.

Anyway, Wikipedia zice ca din 2011, calendarul zodiilor arata asa:

Berbec: 19 Aprilie – 14 Mai

Taur: 14 Mai – 21 Iunie

Gemeni: 21 iunie – 21 iulie

Rac: 21 Iulie – 11 August

Leu: 11 August – 17 Sept

Fecioara: 17 Sept – 31 Oct

Balanta: 31 Oct – 21 Noiembrie

Scorpion: 21 Noiembrie – 30 Noiembrie

Ophiuchus: 30 Noiembrie – 18 Dec

Sagetator: 18 Decembrie – 21 Ianuarie

Capricorn: 21 Ianuarie – 17 Februarie

Varsator: 17 Feb – 12 Mar

Pesti: 12 Mar – 19 Aprilie

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. faza e cam stupida ,parca erau 12 ,tot atatea cate sunt lunile ,nu dealta da imi convine berbec nu vreau sa fiu peste …………o prostie

  2. WTF! eram gemeni si acum sunt taur. nu-mi ramane de facut sa dau o spaga sa-mi schimb data nasterii sa fiu tot gemeni sau poate Ophiuchus?

  3. din Fecioara am devenit Leu ca taicamiu. Aceeasi zodie :) Fratemiu mai mare a devenit in locul meu Fecioara :))

  4. Da nu vreau sa fiu berbec :))) :)) ! Berbeci sunt astia care le mai vine o idee seaca dupa un vin asemenea ! Wtf of the year

  5. :( WTF?! eu din scorpion :X zodie care mi se potriveste foarte bine.. am sa devin fecioara.. :| naspa :-< :)) scorpionii sunt rai fecioarele cuminti :-L :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*