Tutorial: Pwnage Tool 4.1 – jailbreak si unlock pentru cei care au asteptat

Daca nu ai trecut pina acum la 4.1 in iTunes pentru ca ai fi pierdut solutia de deblocare, Pwnage Tool 4.1 te ajuta acum sa faci pasul in siguranta. Noul Tool lansat de DevTeam are la baza exploitul lui Geohot din Limera1n.

Diferenta intre cele doua este ca Pwnage Tool face un custom firmware pentru iDevice-ul tau care nu iti face update de baseband. Pasii nu sunt dificili. Cine a mai folosit Pwnage Tool pentru a crea un custom firmware, stie deja ce e de facut. Pwnage Tool te ajuta sa updatezi in siguranta sau sa jailbreakuiesti: iPhone 4, 3GS, 3G, iPad cu iOS 3.2.2, noul Apple TV si iPod Touch generatia 3-a si a 4-a.

Pwnage Tool merge, deocamdata, doar pe Mac OS X. Versiunea 4.1 este prima care jailbreakuieste si Apple TV. Nu te ajuta cu mai nimic, dar e bine ca exista.

1. Descarca mai intai ultima versiune de iTunes si fa un back-up la iDevice-ul tau, apoi descarca Pwnage Tool pentru Mac (Torrentul oficial e aici). Ia separat si firmware-ul 4.1 pentru jucaria ta.

2. Deschide Pwnage Tool si selecteaza iDevice-ul pe care il jailbreakuiesti.

3. Daca este vorba despre iPhone, vei fi intrebat daca telefonul este activat prin iTunes. Apasa “NO” daca nu esti sigur sau nu e cazul. Daca Apesi “DA” te alegi cu un update de baseband si nu vei mai putea sa deblochezi telefonul.

4. Asteapta pina cind Pwnage Tool face un firmware custom firmware si urmeaza instructiunile pentru a intra in DFU Mode: apesi pe Power+home pentru 10 secunde, apoi ramai cu degetul pe Home button si il lasi pe cel de Power. Dupa inca 10 secunde ar trebui sa fii in DFU Mode. Nu merge? Ia-o de la capat cu acest pas, pina cind intri in DFU Mode.

5. Deschide iTunes si apasa Option+Restore, cauta firmware-ul creat mai sus in computer si apasa Open.

La final te vei alege cu un iDevice activat care are deja Cydia pe Home Screen. Daca ai nevoie sa-l deblochezi, mergi in Cydia si cauta Ultrasn0w.

Ai reusit? Lasa doua vorbe in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Jailbreak pentru 4.3.1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*