iXP1-500 – rezolva problemele cu incarcarea iPad

Ai un laptop care nu stie sa dea decit 5W pe USB si iPad-ul iti spune mereu “not charging”? Well, cu 5 dolari rezolvi problema.

Jucaria din imagine se numeste iXP1-500. De fapt, numele nici nu conteaza. Trebuie doar sa stii ca e un adaptor deUSB care iti rezolva problema. Dupa cum vezi nu e mai mare decit un flashdrive, dar producatorul sustine ca e functioneaza.

Nu recomand accesorii care nu sunt facute de catre Apple, mai ales atunci cind vine vorba de cabluri si adaptoare, dar daca nu ai alta solutie, poate ca jucaria asta te scuteste de batai de cap.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*