Rucsacul solar iti tine iPad-ul in viata toata vacanta

Stim cu totii ca bateria de iPad tine aproape 12 ore. Dar daca pleci in excursie nu ai chef sa cari incarcatoare, cabluri si altele. Mai ales daca faci turul tarii cu bicicleta.

Rucsacul are pe fata un simbol cunoscut care ascunde niste celule solare. Acumulatorul din partea de jos a rucsacului iti asigura energia necesara pentru a incarca jucaria ta in fiecare zi. In plus, fibra din care ar putea fi construit este termo-senzitiva si nu iti prajesti jucaria daca il tii in spinare o zi intreaga.

Evident, rucsacul – geanta este doar un concept imaginat de coreanul Seo Eul Hwa, dar e bine desenat si merita bagat in seama. Si chiar construit, nu?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*