Castiga un iPhone 5s (Gratuit)

UPDATE: Treaba asta chiar functioneaza. Am castigat un iPad Mini Retina. Vezi aici toti pasii.

Nu prea am incredere in astfel de povesti, dar asta e testata. Un coleg a primit un iPhone 4 dupa ce a urmat pasii de un site. Ideea e simpla: te abonezi la una dintre serviciile oferite de ei si apoi rogi alti citiva colegi/prieteni sa faca la fel.

In functie de numarul de persoane pe care le aduci, castigi puncte si ele se transforma in jucarii. Orice de la un iPod Shuffle la un iPhone 4 sau un iMac.

Am cautat putin pe net si parerile par sa fie pozitive. Greu de crezut, dar daca nu te costa nimic sa incerci, nu e pacat?

Odata intrat pe site, iti faci un cont si iti alegi produsul pe care vrei sa-l primesti. Apoi accepti una dintre oferte. Majoritate presupun folosirea unui card pentru a cumpara sau testa un produs, dar toate au posibilitatea renuntarii dupa 30 zile. Asa ca nu platesti nimic. Site-ul in cauza primeste bani de la fiecare client care este trimis catre companiile in cauza. Si am observat ca nu printre ele sunt si unele foarte cunoscute.

In plus, daca nu esti fan al produselor Apple ai o gramada de alte produse pe care le poti castiga. Ei te lasa chiar sa iti alegi singur produsul. Si mai si expediaza in Romania!

Intra AICI sa vezi despre ce este vorba.

L-ai testat? Ce parere ai? Eu zic ca nu iti strica un iPhone 5s gratuit, nu?

5 Comments

  1. Site-ul este real si cei de la freebiejeebies ofera premiile. Am primit si eu un Ipod shuffle.
    Am completat oferta gratis, am adunat 2 prieteni si mi-au trimis Ipodu intr-o saptamana. :D

  2. @Valy: era una la vremea respectiva. Acum nu mai este. Dar apar altele noi mereu. Si chiar daca nu apar, daca platesti citiva dolari pe un domeniu .com (sau alt produs care oricum iti trebuie) eu zic ca e convenabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*