iPhone 1.1.3 full video

baietzii de la gear live ne arata in sfarsit ce asteptam de 2 zile cu sufletul la gura: dovada video ca iPhone 1.1.3 exista si noile functii in actiune!

watch the whole 8 minutes video HERE.

copyright @ gearlive

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ultima poza de 1.1.3 “negru pe alb”. Daca e fake, atunci e bine facut.

    http://www.gearlive.com/gallery/image_full/776

    Uitati-va putin la Capacity, la distanta dintre cifra 3 si punctul care o precede, apoi comparati cu situatia similara de la Version. Am senzatia ca distanta e o idee mai mare la Capacity decat la Version…. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*