Sony mai are curaj?

Ei zic ca e timpul sa se lege de iPhone? C’mon…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Iphone 4 Si samsung Galaxy S sunt si la emag acum .. pretul la iphone cam mare

  2. Nu stiu despre legatul de iphone dar reclama sau spotul asta, cum s-o numii el este bestial, mai ales copilu' de culoare…

  3. @Drey
    Esti major ,sper ca da altfel comentariu e cel putin jenant….
    @Sorin Zaharia
    :))) ,tu ai vazut ce antichitate de hardware are PSP-ul in raport cu iPhone inainte sa comentezi ….:))) ,cred ca glumesti + cel mai ieftin joc pentru PSP este 10 $ care la iPhone reprezinta cele mai scumpe jocuri si credema cele mai scumpe jocuri de pe iPhone sunt cu mult superioare la cele mai ieftine de pe PSP .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*