iTunes Films – oriunde mai putin in Romania

Apple a lansat “Films” (adica “Movies”)in iTunes in toate tarile din jurul nostru. Pina si bulgarii au. Doar in iTunes Romania nu sunt inca.

Vad doua posibile cauze: fie astia de la drepturile de autor care au negociat pentru Romania se misca putin mai greu, fie Apple una dintre parti nu a fost de acord cu conditiile impuse de cealalta.

Sa nu uitam ca si negocierile Apple – Uniunea Compozitorilor au durat citeva luni bune si s-au cam lovit de gard de citeva ori.

Sunt convins ca vom avea si noi filme in iTunes Romania. Cu ocazia asta sper sa apara si AppleTV oficial pe aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Amazon UK livreaza Apple TV in .ro asa ca lansarea aici ar fi mai mult o oficializare a pietei

 2. @Vasi

  Intrebarea ta practic defineste succesul acestui produs de la Apple. Crede-ma, nici nu merita sa stii ce e. E doar ceva in plus.

 3. Păi nu prea înțeleg la ce îl pot folosi, ce face mai mult decât o conexiune HD între PC și TV?
  Eu văd pe tv conținut HD de pe net, seriale, filme, etc de pe siteurile de filme online.
  Dacă-mi iau Apple TV am ceva in plus? Prinzi posturi tv? De ce îi zice TV? Sau e doar un fel de iTunes pe televizor?

 4. @Vasi: TV e bun daca ai un iPhone sau iPad. Asta pt ca poti sa faci AirPlay cu el – pui orice joc, poze, film, muzica pe TV wireless si fara setari complicate.

  In plus, TV este bun sa vezi filme din iTunes (cumparate sau inchiriate), filme de pe Netflix, poze de pe diferite servicii online si tot ce ai pe contul tau de iCloud.

 5. Adrian sumarizeaza corect utilitatea AppleTV…dar pt Romanica nu ai acces la Netflix!am incercat eu si nema…legat de ITunes store- eu cred ca are succes in Ro…si pe acest criteriu ar tb si Apple sa lanseze si alte servicii in Ro.In plus,e plinde iPhone in tara…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*