Oare ar avea efect?

In Romania vad ca apar reclame cu “Nu fuma decit tigari originale. Restul poa sa aiba soareci in ele”. Australienii duc adevarata lupta cu brand-urile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. la cati bani face statul la noi din tigari nu cred ca o sa se intample niciodata o chestie deasta, apropo din 12 lei cat ii un pachet de tigari in jur de 9 lei ii ia statul sub forma de accize si taxe …..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*