Office 2019 – Viitorul productivitatii in viziunea Microsoft

Nu as fi crezut ca Microsoft si mai ales Office va mai exista in 2019. Just kiddin’ :)

Clipul de mai jos prezinta citeva concepte foarte interesante, dar eu stiu ca Microsoft se pricepe la Software, nu si la Hardware. Asa ca toate device-urile alea de sticla mai mult sau mai putin flexibila trebuie facute de cineva…

Uita-te atent(a) la video si spune-mi ce lipseste din el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Adrian, s-a strecurat o mică greșeală în textul tău. Microsoft face și câteva produse hardware (periferice: mauși, tastaturi, web cam, xbox etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*