redsn0w

nimeni nu stie inca ce este redsnow. devteam a postat despre asta pe twitter si a dat doar un link.

poate o deblocare de bluetooth…

update: primele indicii par a ne duce catre o metoda de jailbreak pentru iPod Touch generatia 2-a

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Se pare ca e ceva pt Iphone Touch 2G. In coltul stinga sus al site-ului http://redsn0w.com apare un indiciu. Pe blogul oficial unul dintre membrii Dev-Team vorbeste despre acest string:

    “It’s an “escrow” hash of decrypted iBoot for ipt2g (length=0x29000). Not otherwise obtainable except via an exploit (afaict).”

1 Trackback / Pingback

  1. am avut dreptate: avem jailbreak pt iPod Touch 2nd gen | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*