iPhone antivirus

ATENTIE: exista info ca sursa de mai jos iti adauga in iPhone o aplicatie care iti poate strica telefonul. pina cind avem o confirmare oficiala, iti recomand sa nu o instalezi.

daca iti doreai asa ceva si nu stiai de unde sa-l iei… desi nu prea cred.

oricum, pt linistea ta, mcAfee (sau cineva care se foloseste doar de numele lor) a scos un programel care iti scaneaza iPhone-ul de virusi.

e simplu de instalat: adauga la surse: http://ipkg.mcafeemobile.com/ si apoi cauta iVirusScan in categoria “McAfee”

update: aplicatia de mai sus a fost dezvoltata intr-adevar de mcafee dar ea nu e destinata publicului larg. e numai un “proof of concept” dar nu garanteaza nimik. o vrei? o instalezi pe propria raspundere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*