Samsung nu mai copiaza iPhone

Asa ca s-a intors in 2004.

Noul Samsung Galaxy Folder este un telefon cu clapeta. Gros, cu butoane si balama si numai bun pentru cei care au nevoie de o caramida in buzunar.

Bravo lor. Sa ne arate ca stiu sa fie originali. Sau macar sa mearga pe linia deschisa de motorola in 2003 :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Exact ce le place americanilor. Ultima oara cand am fost in America in 2011 am ramas surprins cati utilizatori folosesc inca telefoane cu clapeta.

  2. Iar acesti utilizatori sa fie oare majoritatea femei? Asa s-ar zice dupa culoarea telefonului din poza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*