Mac Mini de la … Dell

cine zice ca Apple are monopolul pe computerele mici, patrate, cu unitate optica in fata si cu mufe in spate?

daca stii sa le colorezi bine si sa le pui preturi de la 230 la 808 dolari… poti sa dai lovitura. Sau cel putin asa spera Dell. Oricum jucaria lor (Dell Inspiron Zino HD) merita sa fie luata in seama…

Zino HD-ul cel mai gras are HDMI, Blu-ray. Ceea ce pare sa fie mai atractiv la el este optiunea de a-l cumpara cu Win sau Ubuntu.

Nu-ti face iluzii: jucaria este mai mare si mai inalta decit un Mac Mini.

Stii ce-i lipseste lu asta micu’? Dap, sa fie un hackintosh :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. ÃŽi mai lipseste minunatul design apple…iar gaurile alea din spate pentru aerisire sunt total…anapoda :)) nu stiu cum sa zic, dar mai bine mai dai putini bani si iti iei un mac mini decat chestia aia mutanta. =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*