retina MacBook Pro – despachetarea

A venit si momentul mult asteptat. Am scos astazi din cutie noul MacBook Pro cu Retina display. Nu puteam sa trec peste acest nou inceput fara sa iti arat ce e in cutie.

Pina cind imi formez o prima opinie, iata cum a decurs despachetarea.

stiu ca focus-ul lasa de dorit in anumite momente, dar asta nu ma impiedica sa-i multumesc lui Lili pentru ca a jucat rolul de Operator Imagine pentru acest video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. Salut Adi! Am si eu o intrebare, apple.com livreaza produse si in Romania si daca da cat costa transportul? Multumesc anticipat.

  2. @Razvan: apple.com nu livreaza in Ro. Singura varianta este sa gasesti un serviciu de mail forwarding cu adresa de USA, sa expediezi pachetul acolo si apoi sa iti trimita ei produsele in Romania. Dar costa cam mult si pretul difera in functie de greutatea pachetului si tipul de expediere

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*