the happening (2008)

tocmai am prins acu la teveu o reclama pt urmatorul film pe care o sa vreau neaparat sa-l vad.

reclama e incitanta, dar un alt amanunt conteaza pt mine: regizorul.

este vorba de M Night Shayamalan, cel care a gandit, regizat si dat viata peliculei “Sixth Sense” – filmul meu preferat. cel mai preferat dintre toate as spune, daca ar fi posibil…

stiu ca tot ceea ce a urmat dupa Sixth Sense nu a fost la fel de stralucit, dar astept cu nerabdare “the happening”.

trailere si alte filmuletze aici sau aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Ba pardon, Adriane!
  Mie mi se pare cel putin la fel de bun Signs, daca nu cumva chiar mai bun! Si stii ceva? De fiecare data cand l-am revazut, a fost si mai interesant! Este unul din putinele filme care iti pot oferi astfel de senzatie! Parerea mea! ;)

 2. Aa, si sa nu uit, stiai ca exista un site (l-am vazut atunci o data cu filmul aparut), care prezenta cazuri REALE de oameni “Unbreakable”, cazuri ce se pare ca i-au si dat ideea lui Shayamalan?!?!
  Imi pare rau ca nu mai stiu adresa site-ului, si nici nu o gasesc la o cautare simpla, dar poate o gasesti tu, sau poate este chiar la sfarsitul filmului!

 3. @felix: gusturile nu se discuta asa ca nu vreau sa discut despre asta.

  6th sense a avut un story, un si o coada, o idee geniala si “in premiera” si mai ales o realizare si actori de exceptie.

  signs e bun. are suspans, dar ideea e veche. iar realizarea (cu toate ca e buna) nu poate sa-l faca tot de 10. e de un 9.8 daca vrei… :)

 4. @adrian: nici ideea din 6th nu e noua!

  CLAR este ca indianul stie cum sa faca filme interesante si ca si eu d’abia l’astept pe urmatorul! :D

 5. Indianul a facut numa’ filme unul si unul pana acu… in afara de Lady in the water
  (pe care poate l-am vazut eu prea obosit) restul au fost nemaipomenite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*