Samsung Galaxy Tab – Turul interfetei

Pe mine tot nu ma convinge ca e mai bun decit un iPad

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. pe la minutul 3.20 apare in cautarea listei de contacte un anume “Bill Jobs” . Coincidenta de nume? sau un mic “finger point” catre iPad?

 2. Nu inteleg cum cineva nu poate sa fie convins ca Galaxy Tab e mai bun decat Ipad.
  1. Ipad este incomplet, nu suporta Flash 10 deci nu poti sa veszi toate paginile de WEB. Din punctul meu de vedere asta il scoate din joc din start.

  Daca deja nu v-ati convins:
  2. Galaxy Tab este si telefon, Ipad nu este
  3. Ipad are rezolutie de 1024×746 in 19 inch,iar Galaxy tab 1024×600 in 7 inch
  Deci Galaxy tab are densitate mai mare, aka rezolutie asemanatoare pe o suprafata mai mica.

 3. Poti dezvolta de ce nu te convinge? Nu vad mari diferente nici de design, nici de performante, nici la configuratia hardware. Poate la OS e diferenta, android nefiind ceea ce e iOS si nici iOS nu e ceea e android.

 4. @Mihai1 , probabil pentru ca ar fi penibili. Cum poti sa te mandresti cu o camerfa foto de 2 mp cand exista de aprox 20 de ani. Cum poti sa te dai mare cu functia MMS cand ea exista de vreo 10 ani in functiile standard ale majoritatii telefoanelor. Toate astea le face apple. Iar noi suntem luati de prosti. Si marea majoritate se lasa pacaliti. Eu unul mi-am dat seama la timp ca pur si simplu nu se merita sa dau 700 de euro pe un iphone si sa nu pot sa fac altceva pe el decat sa sun si sa-mi verific mailul pe un client pur si simplu de rahat. Ca om de afaceri nu poti sa scoti iphone-ul din cutie si sa stii ca 3 ani poti sa il folosessti linistit pentru toate taskurile zilnice. Apple va ramane apple datorita developerilor care le pompeaza aplicatii. Exista deviceuri cu mult superioare unui iphone. Din clasa business spre exemplu blackberry este peste iphone de 1000 de ori. Bateria tine o vesnicie si stii ca odata scos din cutie poti sa citesti/editezi un excel sau un pdf. Ca functii chiar si e71/e72 este peste. iar la audio/video samsung este peste iphone [tinand cont ca ei produc placa audio ptr iphone iar noile displayuri de pe samsung sunt net superioare oricarui device de pe piata]

 5. hai sa fim seriosi..daca te apuci sa editezi un pdf sau un excel pe bb te ia durerea de cap..plus ca nu a zis nimeni ca iphone e creat pentru clasa business..trebuie vazut ca un intreg altfel e usor sa compari fiecare functie dupa necesitatile fiecaruia.. E adevarat ca fanii apple de multe ori exagereaza si nici macar nu suporta o discutie dar cu toate astea daca nu erau ei inca eram toti pe windows si suportam monopolul microsoft..eu zic ca e bine sa ai optiuni si felicitari samsung ptr ca macar se straduieste..

 6. N-are nimeni de unde sa stie daca e mai bun sau nu. Am vazut n review-uri la iPad bazate pe lista de specificatii. Mare FAIL.
  Nu ma pronunt asupra lui Galaxy tab pentru ca n-am pus mana pe el, iar un “review” bazat exclusiv pe comparatia intre specificatii duce de foarte multe ori la concluzii eronate, pentru ca in lista de specificatii nu se vede cat de stabil e OS-ul, cat mananca din resurse, eventuale bug-uri, etc., de unde rezulta ca nu poti sa tragi niste concluzii pertinente despre cum se misca fiecare pana nu pui mana pe el.
  Intradevar, ipad nu are functie de telefon, dar insasi imaginea unui om vorbind la un iPad sau la un galaxy tab ma face sa ma prapadesc de ras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*