HP Slate in actiune

Windows 7 pe o tableta? Inca un motiv pentru care nu merita cumparata!

Are si buton de “Ctrl+Alt+Del”? WTF!

Update: Avem un video mai detaliat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Parca se incarca putin cam greu si sincer, ultimul lucru pe care as vrea sa il vad este loading screenul de la Windows.
    Pare de asemenea ca raspunde greoi la comenzi, si cel mai rau de atat, nu pare deloc intuitiv.

    Ah, si ar mai fi ceva? Internet Explorer? Really?

  2. A inceput sa ploua cu tablete,ecrane mici gen galaxy tab, mult prea wide, unele chiar “suna”, as vrea sa vad cum pune cineva la ureche un device din asta…si ce am mai observat sunt cam groase…astia chiar nu invata nimic din ce le preda Steve?!

  3. Mie mi se pare o idee buna win 7 pe tableta. Iti ofera cele mai multe posibilitati, e ca un laptop de buzunar.

1 Trackback / Pingback

  1. HP Slate a fost lansat. Asa si? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*