iPhone 3.1 – NU face update!

daca nu ai inteles inca pina acum: 3.1 nu poate fi (azi, 11 septembrie) deblocat sau jailbreakuit. Mai mult, daca faci update la 3.1, nu poti sa te mai intorci la 3.0.1 sau 3.0. Asa ca stai cuminte…

DevTeam a reusit sa gaseasca o gaura in 3.1. Asta nu inseamna nimic altceva decit ca se lucreaza. Sansele cele mai mici de deblocare le au, in ordine: 3GS, urmat de 3G, 2G si iTouch.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. am facut update la 3.1 si pana acuma totul ok. e adavarat ca nu te mai poti intoarce la 3.0.1 sau la 3.0. dar oricum astept ca DevTeam sa faca ceva pentru jailbreak.

 2. woff… deci de la 3.1 nu ma pot intoarce la 3.0 in niciun fel si raman cu el blocat :( deci nu imi ramane decat sa astept? sper sa nu dureze prea mult :(

 3. salut
  am un 3gs , pe vodafone …. toate bune pina ieri cind m a mincat undeva sa i fac update la 3.1 …. si am ramas cu jucaria stricata ….
  itunes ul nu mi mai recunoaste simul … si asa ca sunt blocat doar pe numere de urgenta ….
  ce pot sa i fac sa mearga ?

  multumesc

 4. La fel am patit si eu cu iphone 3g,hai sa facem cheta sa-i incurajem umpic pe cei de la devteam sa se grabeasca..:))

 5. florin,e de la Orange si spun ok e atunci cand nu apar probleme , adica se misca ok. bateria tine mai mult dar asta daotorita si faptului k nu am jailbreak deci nu aplicatii prea intereante :) atept incontinuare k DevTeam sa isi faca treaba la fel cum asteapta si @george k a ramas cu el blocat pana nu apae unlock si jaibreak ! deci cei care au telefoane deblocate sa NU faca update la 3.1 !!

 6. @george:

  well sorry but tocmai ai comis-o chiar daca se reuseste jailbreak-ul nu inseman ca vei putea sa il si deblochezi. “Oficial” cei de la devteam se pare ca incearca sa realizeze un update care sa contina os 3.1 si varianta veche de baseband adica 04.26.08

  din pacate asta nu te va ajuta decat daca cineva va reusi sa conceapa o metoda de a face downgrade la baseband SAU cineva va gasi o hiba in actualul baseband 5.blabla.(5.11.04) parca

  you are kind of f.u.

 7. Iphone 3G de la Orange … facut update automat in itunes la os 3.1 .rezultatul … raman fara semnal ceva de speriat!!!
  maximul de semnal care l-am avut intr-o zona urbana (craiova) a fost de 2 liniute si asta chiar langa o antena gsm.
  inteleg ca nu pot sa fac downgrade la 3.0??

 8. Din pacate am facut aceiasi greseala. Am un 2G de 2 ani (adica aveam :( ). Am rabdare ca cei in domeniu sa gaseasca solutia de deblocare, dar as vrea sa stiu daca contactele mele si restul sunt inca acolo, in telefon? daca am ramas fara ele..sunt pierdut :(

 9. OK. Am uitat de contacte si mesaje :(.
  Nu facusem backup. Cel putin am deblocat tel si sunt la 3.0. Ceea ce remarc insa este ca nu-mi salveaza mesajele. Nici cele pe care le scriu nici cele pe care le primesc. Intru in messages si e gol. Mesajul imi apare pe ecran cand il primesc dar apoi dispare…de tot!. Are cineva vreo idee? Ms!

 10. andu cum ai reusit sa ajungi iar la versiunea 3.0 si eu am patit lafel si nush ce sa ii fac

 11. da , cum ai facut de la 3.1 la 3.0 ? am patit la fel si nu stiu ce sa fac :((@edytz:

  mda.. am vazut ce ai zis prea tarziu … tocmai am facut un update la 3.1 ( 17.12.09 ) si gata , l-am stricat… vre-o idee ? va rog…

 12. @alex: decit sa te vaieti citind un post de nush-cind nu e mai simplu sa dai o cautare pe boio.ro? cauta blackra1n si deblocheaza-ti telefonul. info de mai sus nu mai e de actualitate.

 13. Aseara am dat un Update (ca era 3.0 ,ca era 3.1 nici nu mai stiu) .din Itunes la Iphone -ul meu si e…gata,blocat,apare apelul de urgenta.,itunes si cablul Usb .
  Ce pot face??????
  Va rog sa ma ajutati :(((((((((((

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*