iPhone 3.1 – NU face update!

daca nu ai inteles inca pina acum: 3.1 nu poate fi (azi, 11 septembrie) deblocat sau jailbreakuit. Mai mult, daca faci update la 3.1, nu poti sa te mai intorci la 3.0.1 sau 3.0. Asa ca stai cuminte…

DevTeam a reusit sa gaseasca o gaura in 3.1. Asta nu inseamna nimic altceva decit ca se lucreaza. Sansele cele mai mici de deblocare le au, in ordine: 3GS, urmat de 3G, 2G si iTouch.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. @Layla: probabil ca acum ai 3.1.3. daca telefonul tau este iPhone 2G atunci poate fi deblocat cu Pwnage Tool si Boot Neuter. cauta pe boio.ro detalii. daca e 3GS sau 3G nu ai ce sa-i mai faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*