Ce pot face doua maini dibace

Azi avem combinatia ideala – Velcro si iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. d'apai si daca vei cadea cu motocicleta… sau daca scaiul ala nu tzine si-ti pica ipad-ul de pe perete… cred ca te dai cu capul de toti peretii…
    sa nu mai zic ca faza cu bucataria e de tot rahatul… de parca se risca cineva sa-i sara ulei incins pe pretiosul "aiped"

  2. Vaaaai…deci genial! cea mai ieftina solutie pt iPad? Dar si cea mai buna! :))) genial =)) in spatele celor doua maini dibace a stat o idee prea geniala!
    daca ar vinde cei care vand iPad in romania, cred si acel velcro ar fi prea scump =))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*