cum dai de o persoana?

mi vine greu sa cred ca in 2009 nu poti sa dai de cineva pe internet. si nu ma refer la un copil amarit care traieste intr-un sat in care nu a ajuns inca energia electrica, ci la o persoana care a calatorit chiar si peste ocean.

anyway, sa zicem ca google nu gaseste nimic. dar oare nu e pe nici o retea sociala? nu a trimis nici un email folosindu-si numele real?

anyway, nu am disparut din peisaj. doar ca nu se intimpla nimic interesant in lumea noastra… intre timp, ma gasesti pe Twitter

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*