Robert are jucarii pentru adulti: SteamyBikini

Cum ar fi sa stergi un geam aburit si sa vezi pe partea cealalta o femeie aproape goala. si inca una… si inca una…

Dupa ce a dat lumii o gramada de aplicatii serioase, Robert Neagu a lansat Steamy Bikini – prima aplicatie pentru adulti facuta de catre un developer roman. Jucaria a fost scrisa de catre developerul roman in numai 3 zile si aprobata de Apple din prima, fara nici o problema. Hmm, le plac si lor femeile frumoase.

mai e nevoie sa zic ca 24 ore mai tarziu, SteamyBikini avea popularitate maxima in iTunes?

nu sunt adeptul aplicatiilor de genul asta, dar jucaria propusa de Robert nu e o simpla aplicatie care afiseaza poze, asa ca merita sa o incerci si sa-i faci un review pozitiv in iTunes…

ai o idee pentru Robert? Las-o mai jos, in comentarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. O intrebare pt. Robert: de unde are pozele ? Are copyright pt. ele ? Sau sunt prietene de-ale lui ? Sau … ?

  2. A vazut si el ca daca nu te bagi pe aplicatii d-astea care prind la americani n-ai sanse altfel :) Femei, partzuri, poate niste zaruri… astea sunt OK pentru americani. Mie tot imi pare rau ca nu a mai facut nimic cu spy camera. Eu stiu ca si tu o ai, Adrian, si nu vrei sa o impartasesti :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*