iPad – despachetarea

Primele minute petrecute cu noul iPad au fost dominate de stangacie si balbaieli :) Dupa 2 ore pot sa spun ca este un device bine facut si este primul care poate sa inlocuiasca temporar un laptop.

Dar pina revin cu un review complet te invit sa vezi cum au decurs acele prime minute…

Sunt curios daca mai sunt romani care au pus mana pe iPad si daca a mai facut cineva filme cu el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Sa-l stapanesti sanatos. Parca s-a incarcat destul de greu boio.ro pe iPad… Sa speram ca va veni totusi opera si pe iPhone/iPad.

  2. @a_r_i_e_s: nu uita ca eram pe un WiFi oarecare. conteaza viteza netului si faptul ca nu avem site-un in cache – era prima data cind intram pe el.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. 3 ani de la primul iPad | boio.ro
  2. VIDEO 10 ani de la primul iPad. Cum am făcut prima despachetare a unui iPad în limba română | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*