VIDEO 10 ani de la primul iPad. Cum am făcut prima despachetare a unui iPad în limba română

Unboxing iPad realizat de Adrian Boioglu
Unboxing iPad realizat de Adrian Boioglu

În aprilie 2010 cumpăram prima generație de iPad. Lucram în Statele Unite la acea vreme, așa că l-am comandat direct de la Apple și a ajuns prin UPS în Miami.

Am mers la un prieten din Miami acasă și l-am despachetat imediat și am făcut un video. L-am și postat pe boio.ro imediat.

Emoțiile erau inerente. Era pentru prima dată când un român făcea o despachetare pentru un iPad – un device lansat în acea zi și o mai și filma.

Câteva amănunte care mi-au atras atenția acum, după 10 ani:

  1. Încă mai am acel iPad și DA! Funcționează!
  2. Încă mai am acea pereche de ochelari și o folosesc acum, când scriu acest articol.
  3. Încă mai am aceeași freză (OK, am revenit la ea după mai multe variante).
  4. Am scăpat de emoții în fața camerei.
  5. Încă mai am aceeași bucurie atunci când despachetez un nou produs de la Apple.

O zi mai târziu am primit și husa de iPad originală, de la Apple. O despachetare se impunea, așa că am postat-o pe boio.ro. Apropo, și husa o mai am.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*