iPad Jailbreak

update: Musclenerd de la DevTeam a postat si primul video cu o demonstratie de jailbreak pe iPad. Speram sa vina cit mai repede si la noi.

posixninja – unul dintre membrii Chronic Dev sustine ca are deja un exploit pentru iPad. Personajul a postat o poza pe contul sau de twitter.

Stiu ca un screenshot cu o aplicatie in care apare ceva gen iPhone / iPad nu spune mare lucru, dar Geohot deja a anuntat ca are o idee pentru iPad, asa ca situatia de fata e oarecum credibila.

Partea mai putin credibila este ca posixninja nu are iPad si a cerut userilor donatii pentru a-si cumpara unul.

hmm…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Adi, te rog explica-ne putin..Apare jailbreak pt ipad, merge si pt iphone 3.1.3?Ipad are 3.2, nu? Sau cu unlock/jailbreak 3.1.3 ce se intampla?

  2. Buna, ne raspunzi si noua la intrebari?? tot intreaba lumea de jailbreak/unlock. Are legatura jailbreak iPad cu jb iPhone?? Ipad are acelasi soft?3.1.3? o sa apara jb pt 3.1.3. sau pentru 3.2. sau 4?explica–ne putin…de aceea e blog-ul, nu?? o sa fie acelasi program de jb si pt iPad si pt iphone??

  3. @alin neagu: am spus-o in nenumarate rinduri: atunci cind va aparea o solutie de jailbreak/unlock pentru orice device mobil Apple – o vei vedea pe prima pagina boio.ro.

    Daca exista o solutie de jailbreak pentru iPad nu inseamna ca ea poate fi folosita si pentru iPhone sau viceversa. La fel cum o generatie de iPhone (2G) poate fi deblocat fara nici o problema in timp ce 3GS – nu. Nu stiu daca o sa fie acelasi software de jailbreak pentru iPad si pentru iPhone sau daca o sa existe vreodata. Nici cei care lucreaza la asa ceva nu stiu dinainte daca exploit-urile pe care le gasesc vor duce la ceva folositor in final si vor putea fi oferite tuturor.

    Istoria recenta ne spune ca solutiile de jailbreak sau deblocare au fost gasite pentru firmware-uri cit mai mici. Asa ca daca ai acum 3.1.3 si apare 3.2 sau 4.0 NU face update. Vei avea sanse muult mai mici sau chiar inexistente sa iti vezi telefonul deblocat.

  4. salut, o singura intrebare adrian : am un iphone 3g cu 3.1.3 cu bootloader 05.09 si am vazut ca nu il pot downgrada cu “fuzzyband” este alta solutie de downgrade?pot ajunge din nou la 3.1.2? Multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*