Manualul de iPad

Ghidul de utilizare pentru iPad este primul lucru pe care trebuie sa-l parcurgi dupa ce te-ai jucat putin cu noul tau iPad. Stiu ca este foarte similar cu un iPhone sau un iPod Touch, dar vei descoperi o gramada de secrete sau lucruri utile.

Manualul de iPad este AICI (.pdf, in limba engleza).

Si daca nu esti adeptul informatiilor scrise si al pozelor, gasesti citeva ghiduri video foarte bine facute pe apple.com

6 Comments

  1. Nerabdator sa-ti vad comentariile despre iPad… ! Pana atunci, am o intrebare : varianta wi-fi FARA 3G are GPS? Din cate inteleg, doar varianta cu 3G va avea GPS "asistat"… Is it? Have fun!

  2. Vreau sa stiu daca exista Manual de utilizare in limba romana pentru iPad.Imi place foarte mult sa lucrez cu el ,dar nu stiu tot ce poate face.Astept informatii.\multumesc anticipat.

  3. @Cornel Blaga: eu nu stiu sa existe manual in limba romana. Dar il poti descarca pe cel in limba engleza si apoi sa-l traduci cu ajutorul Google Translate, eventual. Exista un manual pentru iPhone cu iOS 5 in limba romana si te ajuta partial.

  4. Va multumesc mult pentru informatiile referitoare la iPad.Am găsit manual de utilizare in limba franceza si mă descurc bine.Va doresc un an bun ,cu multe satisfactii si multă sănătate.LA MULȚI ANI !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*