iPad – despachetarea

Primele minute petrecute cu noul iPad au fost dominate de stangacie si balbaieli :) Dupa 2 ore pot sa spun ca este un device bine facut si este primul care poate sa inlocuiasca temporar un laptop.

Dar pina revin cu un review complet te invit sa vezi cum au decurs acele prime minute…

Sunt curios daca mai sunt romani care au pus mana pe iPad si daca a mai facut cineva filme cu el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. sa il stapanesti sanatos! Sunt foarte curios de ce zici de el pentru ca inca nu sunt decis daca sa-mi cumpar unul acum, sau sa astept generatia 2

 2. Jos palaria! Scurt si la obiect. Bravo!
  Ce ma oftica cel mai tare este ca nu sunt in US sa-mi iau si eu unul… si nici n-am pe nimeni sa mi-l aduca. That sucks! Big time!

 3. Hristos a inviat. Sa ai parte de el si sa ne redai si noua, aici pe Boio, cit mai mult info despre el, pt ca sincer vreau si eu unul dar nu sunt hotarit inca. Paste fericit!!!

 4. Haaa…accentul :X. In poza d c ti-ai scos ochelarii?

  Anywayz designul este f frumos. Totusi nu inteleg cva, aceste este iPadul trimis d Apple pt review sau cel comandat d tine? Sau e 1 si acelasi?

 5. Cum se pronunta “iPad” ? te aud spunand aipad nu aipeed cum incercai sa neexplici. Cum e corect?

 6. @sorin: ce e cu accentul? Cit despre ochelari – i-am scos pt ca batea soarele in camera respectiva si se reflecta in ochelari. nu dadea bine in poza.
  mai citeste odata postul acela si vei vedea la final care era ideea (hint: 1 aprilie)

 7. Hristos a inviat! Sa-ti stapanesti sanatos "ipeed-ul" ! M-ai facut gelos. Vreau si eu unul. Zi-ne despre el. In curand am sa-mi comand si eu, asa ca-s curios ce ne spui tu despre el. Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*