3 ani de la primul iPad

Au trecut repede acesti trei ani si tehnologia s-a schimbat intre timp. Un singur lucru imi place: iPad-ul meu din prima generatie merge foarte bine si imi este inca util.

Acum il folosesc pentru video, pentru citit (reviste, carti si mai ales articole din Instapaper) si, ocazional, pentru Mail si jocuri. Este un device extraordinar care m-a ajutat mult atunci cind eram departe de Romania.

Iata prima mea impresie si despachetarea facuta in ziua lansarii iPad in USA – 4 Aprilie 2010. Da, am fost unul dintre primii romani care au pus mana pe un iPad si cu siguranta primul care a facut o despachetare a acestui device.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu mai folosesc de mai bine de 1 an, produse de la Apple (din motive proprii), dar senzatia care am avut-o cand am avut in mana primul iPad 1, este inca pe primul loc, pana acum nu am avut un device care sa mi se para atat de folositor si de simplu…. Best APPLE product, parerea mea.

  2. Tin minte ca nu am avut ocazia sa cumpar iPad 1 insa cand a aparut 2 pot spune ca am fost printre primii romani care au pus mana pe el. Nu aparuse oficial in RO si cu putin noroc l-am putut achizitiona din UK, cred ca prin aprilie 2011. Am cumparat la momentul respectiv 2 bucati (limita maxima de situl Apple UK) unul fiind pentru nasi, bineneteles personalizat prin gravare. Moment absolut senzational si de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*