iPad 3G a fost jailbreakuit

Ce poate sa sune mai bine decit un iPad cu o conexiune 3G care face share la Internetul nelimitat. Jailbreakul noului iPad 3G iti ofera posibilitatea asta odata cu lansarea Spirit.

Ce ciudat arata Cydia pe ditamai ecranul. Poate ca Saurik ar trebui sa lanseze si o versiune pentru iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Salut adrian..Am si eu o intrebare spunemi si mie te rog ce este ala bootrom nou si bootrom vechi care este diferenta intre ele si unde pot gasi si eu pe telefon ce bootrom am….Apropo am un iphone 3gs la 3.1.3.merci.

  2. inseamna ca o sa fie posibila instalarea aplicatiilor crack-uite pe iPad prin Installous?

  3. Pai da am loat programu asta si lam conectat cu iphone-ul si la tethered scrie Maybe-depends if refub….asta inseamna k ……….

  4. salut adi. o mica intrebare. cum pot vedea si eu pe monitoru, displayul iphone=ului dar fara sa folosesc wifi, adik doar prin cablul cu care vine de usb ! adik sa folosesc iphone=ul doar cu mouse-ul :D, am 3g 3.1.2. multumesc mult!

  5. @Adrian: daca esti developer – prin xcode. daca nu esti developer, printr-unul din multele app de VNC. dar nush care e numai pe cablu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*