Spirit – jailbreak pentru iPhone 3GS si iPad

DevTeam a postat astazi mai multe informatii despre noua lor aplicatie, care va fi lansata in curind.

Spirit este te ajuta sa jailbreakuiesti un iPhone 3GS, iPad sau iPod Touch, fara sa mai fi conditionat de blackra1n sau redsn0w la fiecare restart. Cu alte cuvinte este un jailbreak untethered.

DevTeam spune ca Spirit se foloseste de o metoda care poate fi usor rezolvata de catre Apple, asa ca un nou fimware update iti va inchide toate posibilitatile.

Trebuie stiut si faptul ca Spirit face DOAR Jailbreak, nu si Unlock. Dar e un inceput.

Cel mai important este faptul ca Spirit merge doar pe telefoanele activate oficial sau hacktivate. Daca telefonul tau e in DFU sau are logo-ul iTunes pe ecran, nu te ajuta cu nimic.

Ca sa previi un upgrade accidental, DevTeam iti recomanda sa faci acum un back-up la SHSH in Cydia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. o sa ajungem sa ne dam pumni in cap. sau sa punem android in loc de iphone os pe iphone. Apropo, ce zici de marca Nokia 888 ? Ia youtubeste oleaca

 2. stie cineva cum pot activa un iPhone 3GS blocat pe o retea din Elvetia cu versiunea 3.1.3 pe el? thanks. Altfel nu cred ca pot face ceva cu Spriti-ul asta :)

 3. Sal Adrian
  Telefonul pe care I-l am este adus de un amic din Germania (zice el) liber de retea
  Ce cartela I-mi trebuie ptr. al activa
  El Imi spune ca trb Telia
  Scuze daca am postat unde nu trebuie

 4. @Mihai Daniel: Daca telefonul este intr-adevar factory unlocked, ca sa il activezi nu ai nevoie de nici un sim card. trebuie doar sa-l conectezi la iTunes si sa apesi 2 butoane. iTunes il va recunoaste ca si factory unlocked si nu trebuie sa faci nimic pentru asta.

 5. Am Incercat sa-l bag In recover mode, si nu-l recunoaste
  Trebuia sa fac altceva Adrian
  Cred ca baiatul de unde am luat tel ma pacalit si nu era liber de retea, sau spune-mi care sunt cele doua butoane

 6. salutare. Eu am un 3gs cu 3.1.3., 05.12.01, cu itunes pe ecran. Merge pe orice retea. Imi explica cineva ce-i cu el? e neverlocked, e inregistrat, cum e? sunt nou cu iphone. multumesc

 7. salut, am o problema cu un iphone 3gs 32GB cumparat de la cineva care i-a facut upgrade la 3.1.3 si l-a blocat,problema mai grava pentru mine este ca trebuie sa il activez! zis si facut l-am sunat pe respectivu mi-a zis ca l-a luat din anglia si tb o cartela sim de O2,am facut rost de una iar cand o bag in telefon si il conectez la calculator in itunes imi apare "the sim card is not supported". ce sa fie?si ce as putea sa ii fac?mersi ,o zi buna

 8. salut, vroiam sa-mi pun 4.0.1 pe un 3gs soft 3.1 jailbrake, am intelesc ca singura solutie de activare e cartela de unde a fost luat telefonul, reteaua ma refer, cartela o am dar nu mai e activa e inchisa,(nu mai are semnal) pot activa telefonul cu aceasta cartela?? Mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*