iWork te ajuta sa iti publici cartile in iBooks

Un singur buton a schimbat total fata iWork. Suita de aplicatii ar avea atitea posibilitati sa devina o metoda de publishing online, dar Apple pare sa nu prea fie interesat.

Update-ul de astazi al iWork adauga posibilitatea de exportare a documentelor in format ePub – cartile acelea interesante, cu pagini care se frunzaresc si cu fonturi schimbabile din iBooks.

Daca vrei sa iti publici cartea in iBookStore mai ai de facut citiva pasi, dar macar ai scapat de primul si cel mai important. Pina la urma, nu trebuie sa vinzi cartile prin iBookStore. Poti sa le dai prietenilor cadou…

Odata si odata o sa ma apuc sa-mi transcriu si eu toate nuvelele si poeziile si o sa le public.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*