Apple lansează un nou model de iPad de 9.7 inch și un iPhone roșu

iPhone (RED)
iPhone (RED)

Fără o conferință, fără un eveniment de lansare… Într-o zi de miercuri dimineață, Apple a trimis câteva comunicate de presă. Noile produse sunt, de fapt, unele vechi, cu ceva în plus.

Avem în primul rând un iPad de 9.7 inch al cărui preț e ceva mai mic – 329 dolari (32GB, WiFi).

“iPad is the world’s most popular tablet. Customers love the large, 9.7-inch display for everything from watching TV and movies, to surfing the web, making FaceTime calls, and enjoying photos, and now it is even more affordable,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “New customers and anyone looking to upgrade will love this new iPad for use at home, in school, and for work, with its gorgeous Retina display, our powerful A9 chip, and access to the more than 1.3 million apps designed specifically for it.”

Surpriza și mai mare vine în linia de produse iPhone. De astăzi avem iPhone 7 și iPhone 7 Plus de culoare roșie. Acest model este special realizat în colaborare cu (RED), organizația care finanțează activitățile de cercetare pentru găsirea unui tratament pentru HIV. O parte dintre venituri vor pleca la ei.

iPhone (RED)
iPhone (RED)

Ultima noutate este legată de iPhone SE. Apple a dublat capacitatea telefonului cu ecranul cel mai mic la 32GB, respectiv 128GB. Totodată, a pus în el procesorul A9. Acesta chiar este un telefon pe placul meu – aceeași formă ca un iPhone 5s, dar cu o capacitate mai mare și un procesor mai rapid.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*