Proiectul “HP Slate” – anulat

HP Slate nu mai e. Da, jucaria aia prezentata de Microsoft in ianuarie. Oare de ce?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pai de ce? nu stii ca Steve Jobs are iGun la el ? :)) Cred ca au lasat-o moarta baietii de la HP, desi era o oportunitate pt ei sau in cel mai grav caz sa fi copiat patent-urile apple. si au renuntat

  2. iti zic eu de ce..s-au desteptat si o sa scoata si eu un slate cu WebOS si poate si un tablet cu android.

  3. Probabil vor ca daca tot au cumparat Palm, sa vina cu un produs unic, bazat pe WebOS. Eu unul cel putin asa sper sa fie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*