Apple scoate un Mac mai ieftin

azi au aparut tot felul de povesti despre o viitoare serie de produse Apple care ar aparea in primavara viitoare. Jucariile vor fi mai ieftine, pentru ca vor avea dimensiuni mai mici si specificatii reduse.

Un HDD sau RAM mai mic nu e o problema pe Mac. Mai ales daca luam in considerare faptul ca Snow Leopard va reduce considerabil marimea software-ului care vine pre-instalat.

Pe de alta parte, ma inreb daca merita sa apara Mac-uri mai ieftine? O sa ajungem la fel ca atunci cind iPhone a fost ieftinit si toti neavenitii au inceput sa-l cumpere si sa-si bata capul cu el, fara sa aiba bunavointa de a parcurge un manual.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. crezi ca o sa ii intereseze ‘ce fel de oameni’ cumpara iphone.ul, conteaza cati il cumpara, pentru ca in final conteaza profitul si popularitatea.

    fiecare are dreptul sa cumpere ce vrea de banii lui, iar fiecare firma are dreptul sa vinda cu cat vrea.

    acum e adevarat ca nu o sa mai fie un produl exclusivitst, cand a aparut iPhone 2G eram singurul din scoala care avea, acum am 3 colegi numai in clasa cu iPhone.

  2. Deja am gasit si in Romania produse la preturi rezonabile. Am fericirea de a scrie post-ul de pe noul meu Macbook white (2,1 Ghz, 1Gb RAM – upgradat imediat la 4Gb, Hd 120 Gb, combo drive; acesta din urma ma cam roade insa sper sa pot trai si asa) luat cu super pretul de 2300 RON – TVA, ca e luat pe firma. Chair e un pret imbatabil, avand in vedere ca e nou nout si cu garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*