Ion Iliescu blog

la asta chiar nu ma asteptam. dar vine campania electorala si deh…

ion iliescu si-a facut blog pe wordpress. la cum arata pun pariu ca e tot opera lui jeg sau macar a cuiva din familie… ceea ce ma face sa cred ca e facut de cineva care se pricepe este si numele jpg-ului care serveste drept header: banner03_760x200a. sa inteleg ca au mai existat 3 variante inaintea asta si totusi autorul doar atit a putut?

asta pt ca are in blogroll pe adi nastase, ciutacu si altii… primul post este o declaratie de…pace.

ok. sa o luam pe rind. trebuie schimbat: headeru si MAI ALES poza. nu de alta domnu “fost presedinte al romaniei”, dar aia prea seamana cu cineva care s-a asezat pe vine ca sa faca altceva, nu sa intre in dialog cu cititorii. si in plus, calitatea pozei e prea slaba.

apoi, bloggerul nostru are nevoie de un editor de blog. o persoana care sa se ocupe putin de felul in care apar textele. nu am vazut greseli gramaticale, dar mai lipseste cite un spatiu dupa un semn de punctuatie si bulinutzele alea de la al doilea post nu dau bine.

ok. acestea fiind spuse, ce google bomb il asteapta? bunicuta ? alte idei?

19 Comments

 1. O ora ca sa citesc toate acestea, pe care le stiam sau le banuiam… Cam mult… Citeam jumatate dintr-o carte citita cu ani in urma, cand cel cu blogul o ducea bine-merci, fiind ca prim-secretarul din roman, iar cartea ne arata o Siberie numita Romania si-un alt fel de Ivan Denisovici, care a construit ceea ce-au vandut acum la fier vechi guvernantii, multi condusi de cel cu blogul. Cartea se cheama “Ziua magnoliilor viscolite”, editia a -II-a Junimea. Incercati! Dac-o gasiti…

 2. O ZI BUNA PENTRU ROMANIA

  Cu ocazia incheierii expozitiei antisemite, ICR da un comunicat in care niste mizgalituri oribile ale unor golani sunt declarate “un succes al artei de avangarda din Romania, care incepe sa fie luata in considerare de institutii de mare prestigiu din domeniul artei(precum Muzeul National de Arta Contemporana ) si a condus la stabilirea unor colaborari intre graffierii din Romania si institutii artistice de peste Ocean”. Autorii uita sa explice ca aceste institituti isi au sediul in South Bronx sau in alte cateva ghetouri unde nici politia nu are curajul sa patrunda. Mentionind grupul de la New York Magazin se spune “nici una din persoane nu este calificata sa emita pareri profesioniste despre arta,de vreme ce nu poseda nici educatia si asa cum rezulta din luarile de pozitie, de un primitivism estetic deprimant – nici informatia necesara pentru a emite opinii pertinente” Lasind pe Grigore Culian care a creiat cel mai bun ziar de opinie de limba romana si pe profesorul Marinescu sa se apere singuri, sunt nevoit sa ma prezint si sa fac corectile necesare.

  Ma numesc Robert Horvath si sunt de meserie cineast. Am absolvit facultatea de film IATC (fiind coleg de an cu Mircea Daneliuc cu care am facut un film de institut impreuna) Am lucrat la pricipalele studiouri in special la Televiziunea Romana. Mi-am facut educatia politica in anchetele securitatii. Am fost acuzat de spionaj, pentru trimitera in Occident a unor materiale filmate despre Ceausescu.Scapat cu viata am ajuns in America in 1977. Am pornit de la nimic. Fiind atras de lumea modelelor, am mai facut o facultate(Fashion Institute of Technology, New York) Aici am fost coleg cu Kiyoko, actuala mea sotie,renumit fotograf japonez, Actualmente imi continui profesia la studioul meu de film si televiziune cu sediul in Manhattan, New York si Tokio. Sunt cunoscut deasemenea ca ilustrator, designer, pictor. sub numele de Deva. Ultima expozitie personala DE LA DALI LA DEVA. care a avut in cartierul marilor galerii Chelsea, NY sa bucurat de succes. Am o galerie personala DEVA GALLERY unde arta mea poate fi vizionata de public. Semnind HORVATH sunt cunoscut in jurul lumii, ca unul din cei mai inportanti fotografi de moda.

  Aceasta lunga prezentare este un indiciu ca intregul comunicat ICR trebue citit invers. In primul rind expozitia nu afost un succes ci un un adevarat dezastru. In al doilea nici unul din persoanele inplicate Suteu, Patapievici, Neagoe nu au absollvit vrea scola de arte sau au vreun talent artistic. Faptul ca acesti activisti culturali nu au cunostinte esentiale de estetica sau judecata artistica, a creiat o situatie exploziva A lua niste derbedei de la gura canalului si ai prezenta ca niste artisti intro galelrie de arta, este o frauda fara precedent. Adevarul este ca traim in doua lumi diferite, una a marei arte (Zamfir, Andrei Serban, etc) si una a provinciei proaste si snoabe reprezentate de alde Patapievici, Suteu sau de lumpenul pisat pe el, Cristian Neagoe.Trebue facuta curatenie generala. Imediat dupa stingerea scandalului Patapievici, vom incepe scandalul Tismaneanu,intre timp comunitatea va avea grija de Traian Ungureanu care a scris la ordin de la Cotroceni, mizerabilul articol “Statuia mitocaniei, comunitatea romaneasca de la New York.” Ma adresez pe aceasta cale unui alt mizerabil Ion Morar care crezind ca este siret, a scris in Cotidianul “Cultura romana bruiata la New York de un papagal ungur” Il asigur cu toata seriozitatea ca papagalul Robert, este mai roman dechit ei toti la un loc In articolul “Golaneala de la New York si tinta Basescu” acelas Morar desvolta un scenariu interesant dar complect inpracticabil.”Bata lui Horvath” loveste si sparge capul lui Patapievieci.Intelectualii fug speriati, lasand pe Traian Basescu singur si sizolat. In final aceiasi bata va lovi capul prezidential. Scenariul nu poate avea o baza reala, caci in scandalul icr, presedintele a ales sa se loveasca la cap singur. Spre final in comunicat oficial, Institut Cultural Roman avind ca presedinte de onoare pe insusi presedintele tarii, urmarind sa ma denigreze in ochii tuturor, ma denunta ca fascist “fervent admirator al politicii extremiste al maresalului Antonescu. Daca apararea culturii nationale si a demnitatii tuturor,
  a atras atentia atentia atitor cozi de topor,este un semn bun.inseamna ca sunt disperatiI Cind ma pregateam sa gasesc un final acestor randuri, a sunat telefonul.Ionathan Vick de la Antidefamation League ma anuntat ca sa pornit actiune impotriva ICRt.Daca cea mai puternica asociatie din evreiasca din lume, care are ca scop” To stop the defamation of Jewiish people, to secure justice and fair treatment to all “se misca, inseamna ca partida este castigata. M-am grabit sa felicit pe Culian de la New York Magazin, care mi-a confirmat ca a primit un mesaj similar. Am indreptat un gand de multumire lui Badin, Alexandra, Raluca Petria si a mi de blogari care au facut ca aceasta minune sa se intimple. De si este vara de la New York a pornit un bulgare de zapada care creste si nu mai poate fi oprit.
  O zi buna pentru Romania.

  Friday 15 August 2008
  New York
  Robert Horvath

 3. ATENTIUNE EXPOZITIA DE LA NY NU A FOST ROMANEASCA CI UNA ISLAM FASCISTA TOATE LUCRARILE ANTISEMITE SUNT FACUTE DE ACEIASI MANA DIABOLICA OMAR MARWAN ANBAKI. EL A DESECRAT PE UN PERETE INTREG DOUA MENORE UN LUCRU CARE NU VA FI IERTAT USOR. CU MULTE SAPTAMANI IN URMA AM FACUT UN MEMORIU AMBASADEI ANUTAND CONTACTAREA FBI SI CERAND VERBAL PRIN ILINCA ILIE CA SIE SA INTERVINA. NU SE POATE FACE NIMIC. DIPLOMATIA ESTE PARALIZATA IAR SERVICIILE NU SUNT LASATE SA SA ACTIONEZE. TOTUL SE FACE CA CLANUL ICR SA NU FIE york DERANJAT. NU DEMULT GRUPUL DE EXPOZANTI A ATACAT SI VANDALIZAT CLADIREA OFICIALA A STATULUI ,CU DRAPEL SI STEMA ,LA INTRARE .FATADA PRICINCIPALA A FOST MANJITA CU GRAFITTI DE CATIVA METRI. ( DOCUMENT VIDEO http://WWW.BADIN.RO ) CONSULUL PAVONI A PRIMIT ORDIN DE SUS SA NU INTERVINA SI AFUGIT LA BUCURESTI. SEFUL STATULUI TREBUE SA RASPUNDA IN FATA PARLAMENTULUI PENTRU CELE INTAMPLATE. APARAREA TERITORIULUI ESTE O DATORIE CONSTITUTIANALA.LUCRURILE AU SCAPAT DE SUB ORICE CONTROL. AICI IN AMERICA ESTE MARE NERVOZITATE. ANTIDEFAMATION LEAGUE MA ANUNTAT PERSONAL PE MINE SI PE CULIANU REDACTOR LA NEW YORK MAGAZIN CA A INCEPUT ACTIUNE IMPOTRVA CELOR VINOVATI.VOR ACTIONA SI ALTII. TIN LEGATURA CU DEPARTAMENTUL DE STAT. SCANDALUL CEL MARE,CEL INTERNATIONAL,ABIA ACUM INCEPE.
  august 20,2008 new york ROBERT HORVATH

 4. EXPOZITIE AL-QUEDA LA ICR NEW YORK
  PRESEDINTE AL SENATULUI ROMANIEI
 NICOLAE VACAROIU
  STIMATE DOMN
  MA NUMESC ROBERT HORVATH,SUNT DE PROFESIE CINEAST absolvent al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti (IATC) , am lucrat la prncipalele studiouri din Romania, indeosebi la Televiziunea Romana. Actualmente, imi continui activitatea la studioul meu de film,cu sedii in Manhattan (New York) si Tokio. Sunt cunoscut, de asemenea, in calitate de grafician, ilustrator si pictor.
Pentru prima data in istoria post belica un stat ce se declara democratic, ROMANIA ORGANIZEAEA UN EVENIMENT DE TIP, ANTISEMIT.Prin geamul Galeriei Romane trecatorii pot vedea: ZVASTICA LUI HITLER pe unponei, un perete intreg pe care sunt pictate doua MENORE DESECRATE INGROZITOR, un rabin care are tatuat semnul SS si bineinteles batjocura continua cu Moise care se pregateste de sex cu David,un evreu religios care se impreuneaza cu un elefant,etc.Este greu de crezut dar ACEST   SPECTACOL RUSINOS SE PETRECE LA INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN NEW YORK.La vederea acestei provocari provaduind deschis ura de rasa, m-am hotarat sa chem politia si sa anunt autoritatile specializate in” HATE CRIME” crime.”Am prezentat unui departament special fotografii care pe langa antisemitism sunt probe a unui delir pornografic a unei religii care neaga orice forma de umanism, sau convietuire sociala.Stilul de viata a acestor artisti nomazi proveniti din gura canalelor ,care dorm in cimitire sau case parasite care traiesc din cersit si DROGURI a fost deasemenea un factor in hotararea politiei de a actiona.(”Timisorenii care au speriat America”,Ziar local “) Amanuntele descinderii politiei si a manifestatiei spontane antinaziste, se gasesc in articolul “Nazisti in New York ” nymazin,ny Desecrarea unei menore intr-un oras cu o larga populatie evreiasca este o provocare grava si nu va fi iertata niciodata.Punerea cuvintului Fuck pe un simbol sacru, inseamna sfirsitul orcarei cariere politice,inclusiv cea a presedintelui Traian Basescu.Dansul are datoria morala de a cere scuze celor jigniti ca si comunitatii romane din America. In cateva cuvinte bine alese adresate newyorkezilorPRESEDINTELE TREBUE SA SPUNA ADEVARUL;
ROMANII SUNT POPOR AL BINELUI CARE NU ARE NIMIC COMUN CU GRUPUL ANTISEMIT PATAPIEVICI. ACEASTA EXPOZITIE CU CARACTER TREBUE SA-SI INCHIDA IMEDIAT PORTILE.
DOMNULE PRESEDINTE
Faptele care le voi prezenta in continuare au o importanta speciala , pentru ele ating nu numai perceptia asupra Romaniei ci insusi SECURITATEA STATULUIi.Avem deaface cu o PENETRARE masiva a unor secte orgiastice sau cu caracter satanic, la toate nivelele statului;GUVERN,DIPLOMATIE, CULTURA .Avand la dispozitie SUME DE BANI URIASE PROVENITE DIN VANZAREA DROGURILOR, profitind de coruptia generalizata si anarhia politica aceste secte preiau portiuni intregi ale corpului diplomatic.Folosind din plin imunitatea diplomatica,departe de ochiul presei ,sub umbrela unui minister de externe absolut corupt si incompetent,aceste triburi violente si periculoase devin un fel de stat in stat.AICI LA NEW YORK UN GRUP EXTREMIST PERICULOS SI VIOLENTA PRELUAT NU NUMAI INSTITUTUL CULTURAL ROMAN CI SI INTREAGA CLADIRE ,CU GARZI, CONSULI SI REPREZENTANTI CU TOT. . Sub pretextul unei expozitii un grup de derbedei drogati fara casa sau adresa in Romania sunt cazati de multe luni in cladirea oficiala a statului.Batjocorind garzile ei au devinit spaima vecinilor si diplomatilor cazati in cladirea misiunii Avind ca lider pe un lumpen desgustator Cristian Neagoe aceasta haita este vinovata de degradarea cu grafitii al celor mai elegante cartiere din metropola.Consumator de droguri si excremente,bautor de urina,(www.badin.ro ) acest Neagoe a devenit nu numai director al ICR ci si un fel de legenda a elitei intelectuale bucurestiene.Purtator de cuvint al culturii romanesti , acest neom a devenit cheie si simbol a unui scandal care poate avea repercusiuni politice importante.
Caracterul acestei grup satanic a putut sa fie studiat si evaluat chiar pe blogul sectei numite Zacusca Senzual.(de cateva zile blogul este blocat ) reliefand o secta extrem de periculoasa bazata pe cultul diavolului si a mortii.Iata cateva din preocuparile si ritualurile secrete:
;Transfuzia singelui de la animale la om,Ritaluri cu cranii umane ,ritualul anticrist in grupuri largi la lumina luminarilor cu batjocorirealui Cristos.desecrarea icoanelor,Intrebuintarea urinei amestecata cu droguri ca bautura afrodisiace,manual pentru obtinerea drogurilor,masti si instrumente de tortura si flagelari,Instructiuni pentru spargerea codurilor bancare,si multe altele.Atasat de aceasta scrisoare va trimet cateva zeci de fotorafii si texte care sper sa faca parte din dosarul comisiei de ancheta a Senatului Roman.Cateva din fotografii vor fi transmise presei romane si mediei internationale.
Cu cateva saptamani in urma am trimis o srisoare oficiala autritatilor romane din SUA (ambasador Adrian Vierita,Daniela Gitman,Bogdan Neagu,Ilinca Ilie.Consul General New York Piotro Lucian Pavone ) din care citez un fragment:
Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta conbinia satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman aceste caractere trebue trimisie imediat  in tara. Sunt cu mult mai periculosi ca MISA Pentru ca acesti indivizi  vorbesc deschis despre intrebuintarea, drogurilor nu vad nici o problema de ordin legal. Domnul Cristian Neagoie trebuie imediat arestat. Va rog insistent sa instintati fara nici o intirziere pe PERSEDINTE TRAIAN BASESCU despre cele intimplate. Patapievici, Suteu trebuie imediat schimbati siDESCHISA O ANCHETA PALAMENTARA
.  Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate deinfiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica. Va asigur ca situatia este extrem de grava si fara intoarcere .VA ANUNT OFICIAL CA IN CALITATE DE CETATEAN AMERICAN AM CONTACTAT FBI,SI AM CERUT PROTECTIA ACESTEI INSTITUTII.Sunt deasemenea cetatean japonez.
A doua zi avind o discutie cu consulul Pavoni am exprimat parerea ca asa numitii artisti simtind ca sunt incoltiti,neavand nimic de pierdut pot deveni extrem de periculosi.Am contactat deasemenea Ambasada Romaniei cerand oficialiSA FIU PUS IN CCONTACT CU SIE.
Am explicat atasatului cultural Ilinca Ilie (patru convorbiri succesive) ca situatiaeste deosebit este extrem de grava si va scapa in scurt timp de sub orice control. La cateva ore presimtirile mele sau adeverit din plin.BANDA LUI NEAGOE A ATACAT SI VANDALIZAT CLADIREA OFICIALA A STATULUI ROMAN, CARE GAZDUESTE MISIUNEALAONU,COSULATUL.INSTITUTUL CULTURAL ROMAN SI GALERIA DE ARTA.Prima victima a fost
chiar expozitia lor numita sugestiv “Fridom for lazi parti”Astfel trecatorii neavizati au putut vedea prin geamul galeriei Romania un grup de barbari care rup , taie distrug tot ce le iese in cale lasand o mizerie de nedescris.Urmeaza in curand etajele superioriore camerele si holurile fiind murdarite de grafitti si limbaj scatologic.Orgia cu droguri si alcohol dureaza toata noatea, fiind inpanate de ragete salbatice care tin in piciore tot cartierul.Trebue sa mentionez ca toate aceste oribilitati au loc la cateva minute de cladirea ONU. Astfel diplomatii de pe tot globul locuind in vecinitate ,sau bucurat din plin de cultura dementa exportata de regimul de la Bucuresti. .Odata cu venirea dimineti ,in plina lumina a inceput VANDALIZAREA IN EXTERIOR A CLADIRII CARE ARBOREAZA DRAPELUL NATIONAL SI ARE DEASUPRA INTRARII STEMA ROMANIEI .Aceasta agresiune fara precedeneste documentata de un video profesionist (John Gabriel Marinescu-www.badin.ro) si in care se vad grafiti de cativa metrii manjind pur si simplu fatada institutiei.Uluitor este ca nimeni nu intervine pentru a opri agresiunea Pentru ca este un caz de o extrema gravitate este cazul ca presedintele inca in functie Traian Basescu sa fie chemat sa dea explicatii de ce fortele de ordine NU AU FOST LASATE SA-SI FACA DATORIA..Un presedinte are datoria prin constitutie sa apere teritotoriul tarii.Daca nu poate sau nu vrea este cazul sa lase pe altii sa o faca.Nu pot sa cred ca clanul Patapievici este mai important decat demnitatea tuturor.In orice tara din lume banditii care indrasnesc sa atace ambasadele,consulatele sunt aresati imediat si chiar trimisi in fata tribunalelor militare. La noi apar la conferinte de presa fiind declarati valori nationale. La conferinta respectiva dupa ce au incercat sa dea respectabilitate zvasticii, fascioizii au mers atat de parte incat sa declare ca directorul Muzeului Holocaustului Radu Ioanid ar fi de acord cu expozitia nazista si chiar a intervenit la FBI si Departamentul de Stat in defavoarea mea.Auzind aceasta declaratie oficiala (ziarul Cotidianul publica aceasta diversiune pe larg)am contactat persoana in caza la telefon.Domnul Ioanid a negat categoric aceasta afrmatie si desmintit ca ar fi dat vreun interviu pe aceasta tema.Pentru ca domnul Patapievici ,intrebuinteaza pozitia de cel mei inalt functionar cultural al tarii, pentru promavarea antisemitismului aparind in public zvastica,simbolul nazismui,este cazul ca comisia culturala asenatului sa ceara imediat destituirea sa. DOMNULE PRESEDINTE Studiind cu atentie documentele despre cultul Zacusca Senzual nu am gasit nici o tenta de antisemitism.Avind de aface cu un cult al diavolului atentia negativa este indreptata spre Dumnezeul crestin.Atunci cum se explica antisemitismul feroce al expozitiei ICR de la NewYork. MARELE SECRET CARE TREBUE DESVALUIT ESTE URMATORUL: EXPOZITIA DE LA ICR NU A FOST ROMANEASCA CI UNA ARABA. ARTISTUL SE NUMESTE OMAR MARWAN ANBAKI .DE MANA LUI SUNT FACUTE TOATE DELIRULIRE ANTISEMITE. ROMANII AU ASIGURAT DOAR DECORUL SI DIVERSIUNEA. SE REMARCA PE UN PERETE INTREG ,DESECRAREA A DOUA MENORE,SIMBOLUL SACRU AL POPORULUI EVREU.{ PE UNA DIN MENORE APARE CUVANTUL FUCK IAR PE CEALALALTA SEMNUL DOLARULUI ) ACEASTA BOMBA A PROPAGANDEI RADICAL ISLAMICE ,AFOST DETONATA LA NEW YORK IN CEL MAI MARE ORAS AMERICAN,LA COLT DE STRADA CU CLADIREA ONU. ANCHETA CONTINUA SI RASPUNSUL VA FI PE MASURA.PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU TREBUE IMEDIAT CHEMAT IN FATA PARLAMENTULUI PENTRU A DA SOCOTEALA. NICI O IMUNITATE, LEGEA TREBUIE APLICATA EGAL TUTUROR, INCUSIV CLANULUI PATAPIEVICI. DACA DANSUL A ALES SINUCIDERA POLITICA,ESTE PROBLEMA LUI PERSONALA (CLANUL MAI INPORTANT DECAT POPORUL). DAR NU ARE DREPTUL DE A PREJUDICIA IMAGINEA SI DEMNITATEA TUTUR
DOMNULE PRESEDINTE Apreciind decizia de a deschide o ancheta ,VA ROG SA-MI DATI POSIBILITATEA DE APAREA IN FATACOMISIEI CULTURALE A SENATULUI .AM MULTE DE SPUS. In incheiere vreau sa mentionez institutiile si organizatiile contactate in acest caz: DEPARAMENTUL DE STAT(SECTIA ROMANA),DEPARTAMRNTUL DE STAT(HOLOCAUST).POLITIA NEW YORK,HOMELAND SECURITY,ANTIDEFAMATION LEAGUE,CONSULEATUL ISRAELULUI ,CIA. ROBERT HORVATH new york iulie 2008 Cind ma pregateam sa gasesc un final acestor randuri,ma a sunat la telefon Ionathan Vick de la ANTIDEFAMATION LEAGUEA care ma anuntat ca sa PORNIT ACTIUNE IMPOTRIVA ICR SI A INCEPUT MONITORIZAREA SA CA INSTITUTIE CULTURALA A STATULUI ROMAN. Dansul ma asigurat ca documantele au fost predate Departamentului International, care tine contactul cu Ambasadele si Consulatele Statelor Unite Daca cea mai puternica asociatie din evreiasca din lume, care are ca scop” TO STOP THE DEFAMATION OF JEWISH PEOPLETO SECURE JUSTICE AND FAIR TREATMENTt TOALL” ,intervine inseamna ca situatia este grava.Redactorul Culian de la New York Magazin, care mi-a confirmat ca a primit un mesaj similar.Domnul Vick mi-a explicat ca organizatia sa isi are sediul in coltul strazii, nu departe de galeria ICR ,si ca a vizitat expozitia “Fridom for Lazy People”personal. Am cazut amandoi de acord ca ESTE INTOLERABIL CA O ORGANIZATIE GUVERNAMENTALA ,CEA A ROMANIEI, SA ORGANIZEZE UN EVENIMENT ISLAMIC CU CARACTER ANTISEMIT IN STATELE UNITE.

 5. ATENTIUNE.
SUNT DE ACORD CU AVIZUL COMUNITATII ROMANE AMERICANE, DE A INCEPE DEPORTAREA  LUI TISMANEANU, DIN STATELE UNITE. VA PLECA CU PATAPIEVICI,MORAR, UNGUREANU, DIRECT IN VENEZUELA,UNDE VOR  FI PRIMITI DE PIONERI LA AEROPORT   
( in curand amanunte in articolul pe doua pagini “DEPORTAREA AGENTULUI VOLODEA” din New York Magazin )
ROBERT HORVATH, N.Y.
   

 6. DUPA EXPOZITIA NAZISTA UNA COMUNISTA Reinceperea scandalului la ICR,New York
  La New York in capitala artistica , politica si financiara a lumii, nu departe de Wall Street sa deschis o expozitie desantat comunista. Sa nu credeti ca ea este organizata de centrul cultural cubanez, propaganda lui Chavez sau agenti nord coreieni. NU. Ea este organizata de regimul de la Bucuresti, a lui Traian Basescu Expozitia se cheama “Appoiment with History” si are loc la galeria Lombard Fried Projects, in cartierul celor mai importante galerii americane,Chelsea. Schema acestui eveniment propagandistic extremist este simpla, dar greu de suportat, in special pentru cei care au cunoscut comunismul, pe propria piele. Ambianta sonora este asigurata de citirea repetitiva in limba germana a Manifestului Comunist creiat de Marx si Engels in 1848. Un numar de12-15 tablouri avind “lait motif ” steaguri rosii ,prezinta delirul revolutionar.La o privire mai atenta este vorba este de o singura demonstratie, care confrunta politia in diferite unghiuri
  si ipostaze. Integrate sunt alte alte aglomerari umane . probabil de la alte demonstatii de acelas fel. ,Despre aceasta expozitie nu se poate face nici un comentariu artistic sau estetic , pentru ca lipsa de talent a asa numitilor artisi, este absoluta. Uratenia este totala .(trebue remarcat ca prin comparatie, artistii strazii care au facut expozitia anterioara, sunt niste genii ) . Imbecilitatea acestei manifestari patapieviciane este evidenta. Probabil tocmai de aceea este greu, sau chiar imposibil de a gasit, mobilul sau ratiunea acestei aberatii intelectuale. Las cititorului sa citeasca programul evenimentului, poate va intelege ceva.“In their series of paintings, Vatamanu and Tudor enact processes of collective and personal remembering. The catalyst for the series was an anti-capitalist demonstration the artists witnessed in Basel, with its insignia and banners familiar to them from their youth in [communist] Romania. The compact, small-format
  paintings are products of a painterly exploration undertaken in quest of a new symbol of communist utopia, which includes its own failures and scars. The artist duo research their motifs of utopian ideologies and their implications for social conditions in archives, schoolbooks, photographs, and propaganda films, and come up with familiar images. lucrarThe audio-installation “Communist Manifesto/Manifestul comunismului” comprises a lectern with live microphone, rows of chairs, and loudspeakers over which a reading of Marx and Engels’ Communist Manifesto (1848) is audible. Overlaying the images, the soundtrack calls on the viewer/listenerto become conscious of ideological stratifications and to question the division of theory and practice.” – Silke Baumann (informatii despre aceasta expozitie le gasiti la http://www.icrny.org sectia events ) “The exhibition is presented with the support of the Romanian Cultural Institute in New York.” Dupa
  cum vedeti din acest ultim rand, aceasta expozitie este suportata din banii publici,din banii din taxe ale romanilor.Pentru a inchiria un spatiu la o galerie, in acest cartier de elita, timp de o luna de zile, costa in jur de 40.000$. Trebue mentionat ca toate expozitiile si evenimentele culturale ,de la venirea directoarei Corina Suteu sunt facute la galerii,teatre si cinematografe particulre.Este o operatiune de peste o jumatate milion de dolari.Faptul ca ICR, New York are o superba galerie de arta si o sala de spectacole, face ca lucrurilr sa fie extrem de suspecte.( Mentionez ca nici odata inainte de directoratul Patapievici ,nu sa facut nicio actiune culturala in afara perimetrului ICR, pentru a nu se arunca banii pe fereastra ) Desvaluind aceste lucruri este evident ca trebue deschisa imediat o ancheta si acest gang bagat in puscarie. Revenind la expozitia “Appoiment with History” a artistilor Mona Vatamanu si Florin Tudor, care ridica un imn
  steagurilor rosii, trebue remarcat ca in cinci foste tari comuniste, arborarea steagului rosu si insemnelor comuniste,secera si ciocanul ,sunt pedepsite prin lege.Iata ce spune Dl Franco Frattini, European Commissioner of Justice and Internal Affairs; DICTATURA COMUNISTA NU ESTE MAI PUTIN DE CAT DICTATURA NAZISTA RESPONSABILA, PENTRU MOARTEA A ZECI DE MILIOANE DE OAMENI. Ca si in cazul expozitiei naziste am chemat politia.Rolul politiei nu este de a inchide o galerie.(In cazul galeriei ICR nu a existat nici o sansa, pentru ca ea are statut diplomatic) ci pentru a aduna probe.Acesre probe sunt necesare cand autoritatile deschid o actiune
  legala.Expozitia curenta incita la violenta si ura. (In cazul descinderii la expozitia nazista, sa cautat zvastica,singurul element care contravenea legilor statului New York.) Am inceput pregatirea in aceste zile a unei demonstratii a intelectualilor si artistilor din fostele tari comuniste.Vom demonstra impotriva expozitiei comuniste in fata misiunii Romaniei la UN. Am contactat
  deja vreo 20 de prieteni ,camermani si fotogrrafi, care vor face cunoscut lumii evenimentul. O expozitie nazista si una comunista ,in numai cateva saptamani este prea mult.Cred ca Basescu merge cu provocarea prea departe. Deva ( Robert Horvath ) New York

  LA MANIFESTATIA ANTICOMUNISTA, ANTI  BASESCU VOR PARTICIPA;

  Cuban American Democracy Project             
  Biyelorussian Popular Font
  Russian Anti-Communist Committee                Lithuanian National                                                                                Forest Brothers of Estonia                                  Croatian National Front
  Free Cuba Fundation                                          Veterans of America  Anticommunista                                                    Hrvatski Nationalni Front
  Free Burma Coalition                                          Slovac National  Party                     
  Center for Anticommunism                                  Ultra Anticommunist Party Association
  Radical  Anticommunist Action
  Junta Patriotica Cubana
  Polska Liga Monarchistyczna
  Solidarnosc
  Croat Anticcmmunists

          PROTEST IMPOTRIVA EXPOZITIEI  COMUNISTE  ICR NEW  YORK
                                            ( Appoiment wiith History)
                                              COMUNIST MANIFESTO

                              MISIUNEA ROMANIEI  LA NATIUNILE UNITE
                                        200 East 38 Street ( at 3 AVENUE )
                                                              NEW YORK

 7.  UN WATERGATE ROMANESC
  (Atac banditesc la New York)
  Serviciul de Informatii Extern
                                              Domnule Director Razvan Ungureanu
  Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan.Pagubele materiale au fost grele ( furtul a 4 compiutere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentand munca a mai multe luni de productie. Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor .Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea. cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru ca nu am avut nici o dovada palpabila in sprijinul afirmatilor mele. Spre surprinderea mea si a detectivilor politiei, dovada a venit prin aparitia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe una din blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a creia deruta, apare un colaj fotografic in care eu sunt plasat alaturi de cunoscutul jurnalist Badin de la Antena 3. Remarcabil este faptul ca nu am intalnit nici odata aceasa persoana si nu am avut cu ea nici o relatie profesionala sau de alta natura.Singurul lucru care ne uneste este faptul ca suntem tinta cotinua a atacurilor institututiei conduse de dumneavoastra si a faptului ca suntem mereu desconspirati ca spioni. Nu se dau informatii pentru cine spionam, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al intanirii noastre subversive. Va rog deschideti la; Desteptarea lu’ Horvath
  /roberthorvath-cineast. DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. Pentru ca cazul de mai sus depaseste nivelul politiei metropolitane am contactat FBI caruia i-am cerut protectia. Pentru ca sotia mea este este cetatean japonez sa atentionat serviciul de specialitate nipon. Realizand imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au facut referiri la WATERGATE, pentru ca o operatie de aceasta anvergura trebue sa aiba aprobarea la cel mai inalt nivel. Este vorba de o miscare disperata de a salva pe Patapievici si clanul din jurul presedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se stie cum a incepe dar nu se stie cum se termina.dar precis aduce prejudicii interelor si imaginii Romaniei. Vorbind despre a bloguri trebue sa atrag atentia ca furtul de identitate este o infractiune serioasa, care este pedepsita de lege. Pentru ca sau deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti. Trebue sa mentionez ca nu posed si nu am deschis nici un blog. Site meu de arta este .devagallery.
  Domnule director
  Stiu ca dispretuiti pe romani in general, iar pe cei din afara granitelor in special ,considerandu-i ca un fel de cetateni de mana doua .Inteleg ca va considerati deasupra legilor si aveti convingerea ca atat cat Basescu este presedinte, nu veti pati nimic, indeferent de nemernicia care o faceti. Totusi este greu de inteles cum o persoana sofisticata si cunoascatoare a uzantelor intenationale (fost ministru de externe) sa cordoneze o actiune care a inceput cu un jaf pe teritoriul Statelor Uniteu,un stat suveran si considerat aliat. Oare nu ati fost informat ca sunt de 30 de ani cetatean american si ca daca spargeti o companie americano japoneza veti pierde imunitatea diplomatica. Poate avocatii din jur va vor explica ca sustragerea de documente si intrebuintarea lor in scopuri politice este considerata aici, ca o actiune criminala.Sunt convins ca la fel ca toti sefii de banda prinsi asupra faptului, veti declara ca sunteti inocent. Totusi trebue sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog creiat de serviciul special. Faptul ca SIE serviciul condus de dumneavoastra, a fost involvat in desfasurarea expozitiei AL-QUEDA a cetateanului arab Amar Marvan ANBAKI sub pretextul unei expozitii ICR face ca situatia sa fie cu totul exploziva.
  Domnule director
  Vreau sa va dau in incheiere un sfat folositor.Deschideti o ancheta,dati vina pe ceilalti si imediat demisionati sub motivul propriei incompetente.In cazul contrariu nu ramane dechit sa va doresc o puscarie usoara.
  Robert Horvath DEVA New York
  Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal.

 8. Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
  ( Cristian Neagoe trimis acasa)
  Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
  From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
   Cristian Neagoe

  Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
  Robert Horvath
New York
  Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul “ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

 9. URIASA ACTIUNE DE SPALARE A BANILOR LA ICR NEW YORK
  ( 1.000.000$ FURATI DIN BUGETUL ICR IN TREI ANI )
  U.S. Treasury – Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) The goal is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S.
  Fragment de articol  DIN NEW YORK MAGAZIN
  Dupa cum vedeti din acest ultim rand, aceasta expozitie este suportata din banii publici,din banii din taxe ale romanilor.Pentru a inchiria un spatiu la o galerie, in acest cartier de elita, timp de o luna de zile, costa in jur de 40.000$. Trebue mentionat ca toate expozitiile si evenimentele culturale ,de la venirea directoarei Corina Suteu sunt facute la galerii,teatre si cinematografe particulre.Este o operatiune de peste un milion de dolari.Faptul ca ICR, New York are o superba galerie de arta si o sala de spectacole face ca lucrurilr sa fie extrem de suspecte.( Mentionez ca  nici odata inainte de directoratul Patapievici ,nu sa facut vreo actiune culturala in afara perimetrului ICR, pentru a nu se arunca banii pe fereastra ) Desvaluind aceste lucruri este evident ca trebue deschisa imediat o ancheta si gangul PATAPIEVICI bagat in puscarie. AM ATENTIONAT FBI SI TFI DESPRE ACEASTA ACTIUNE DE “SPALARE A BANILOR ” Robert HORVATH

 10. cand o sa ajungi in iad cun ajung toti bolsevici imputiti ca tine o sa am eu grija sa te chinui mai mult decat pe toti tortionarii comunisti la un loc jigodie stalinista ce esti

 11. Este foarte mult timp de cand vreau sa intru in legatura cu dl. Presedinte ION ILIESCU pe care l-am apreciat si simpatizat din totdeauna fiind si fost coleg cu sotul meu la Politehnica. In vacanta petrecuta vara aceasta in Romania stiam ca are birou in str. Atena 11 dar, nu am avut cum sa-l caut. M-as bucura mult sa-mi raspunda

 12. Scrisoare deschisa a unui om oarecare catre un fost Presidente al Romaniei .

  Stimate Domnule Presedinte Iliescu,

  Citind foarte des publicatiile cotidiene am ajuns la concluzia ca prea des, ori unde va prezentati, fie pentru o ceremonie de stat, fie intr-o vizita ca fost Presedinte al Republicii, sau persoana care a influentat pozitiv sau negativ istoria recenta a Romaniei asa dar a tarii dvs, sunteti jignit sau batjocorit.
  Eu sunt un cetatean strain, din C.E., traiesc de multi ani in Romania si nu am vazut, sau trait parantezele istoriei acestei tari, ma refer la evenimentele din ziua de 21 Dec. 1989.
  In schimb, prin intermediul televiziunii, si eu ca toti occidentalii, am fost pasionat de acesta tara ramasa ca ultim aparator al socialismului real. O tara care a rezistat schimbarilor care “adiau” in tarile din asa zisa “cortina de fier” intrebandu-ne cum de nu participa la revolutie in fapt? ne-am gandit ca aceasta expectativa se datoreste capacitatii de executie a programului socialist. Apoi, din punctul nostru de vedere, al italienilor, faceam o pasiune pentru o tara “latina printre altele” care rezista schimbarii. Dar dupa ce am vazut imagini, pe care nu am fi vrut sa le vedem, imagini ale unui popor care protesta in fata palatului prezidential, oameni care fluierau si jigneau dictatorul cerandu-i sa plece imediat. Venind sa traisc in Romania, am vazut materiale foto (tot din aceiasi perioada) cu cetateni, care aveau mainile ridicate in semn de supunere, militieni, si soldati inarmati care tineau in bataia gloantelor aceiasi cetateni. Apoi, au aparut vesti ca au existat si oameni morti, raniti, ca pana la urma si noi “occidentalii” sa urmarim cu neliniste fazele capturarii dictatorului, procesul “farsa”, executia… groaznica, daca imi permiteti, domnule Presedinte. De altfel nici noi nu am procedat mai bine cu dictatorul nostru, ci chiar mai rau. Noi l-am impuscat fara a-l fi judecat dupa care l-am expus, legat de picioare intr-o piata publica. Si asta, atat noi cat si voi, in numele unei presupuse eliberari si democratii.
  Dupa ce ati aparut, inca imi amintesc cum comunicati in fata microfoanelor unei televiziuni ca dictatorul a fost capturat si cat mai repede posibil se v-a infiinta un Guvern de Unitate Nationala, sau de Salvare Nationala, in cele din urma ati reusit, cu capacitatea dvs de negociator, sa dati o prima adresa politicii acestei tari. Poate la acea vreme negocierea nu era necesara, poate era nevoie de ceva mai mult decat negocierea, dar sigur nu se putea urmari (realiza) Pumnul de Fier… tocmai se iesea dintr-un regim care a folosit Pumnul de Fier. Eu imi permit sa fiu critic cu cele petrecute la acea vreme.. .pumnul de fier, poate, trebuia folosit cand minerii si-au insusit capitala…insa spre lauda dvs nu ati facut-o!
  Reflectand insa la variile faze dvs ati facut altceva, dupa parerea mea mult mai usor si daca imi permiteti, politic vorbind, mai corect. Ati coborat intre mineri incercand sa aplanati, sa gasiti solutii favorabile pentru minieri, pentru popor cat si pentru institutia guvernamentala, situatie care a evitat moartea, distrugerea si nu a condus la o lupta a poporului contra poporului. Practic nu ma intorc in trecut, adica la dictatura, pentru ca o dictatura se instaureaza si se mentine numai daca poporul e contra poporului. Faimoasa zicala “divide et impera”. Dvs ati facut altceva. Corect sau gresit ati luat alte decizii, iar deciziile in politica nu trebuiesc comentate de catre oameni. Ele trebuiesc consemnate pentru istorie, asa cum au fost luate, urmand a se vedea pe urma consecintele produse. Alegera dvs, tot dupa parerea mea, poate ca a ajutat la unitatea tarii, la integritatea ei, desi din punctul meu de vedere aceasta este inca impartita intre cultura europeana si cea otomana, intre latinism si slavism, intre cerintele maghiarilor si istoria legitima a romanilor, intre rezidurile vechiului regim si noua clasa conducatoare. In sfarsit, un lung sir de contradictii….uitam. Mai este si acea problema mereu prezenta, acea a archivelor fostei securitati. Acelea, dupa parerea mea, trebuiau arse fiind obiecte de disputa. Istoria trebuie sa aminteasca fapte si nu persoane. Faptele raman si sunt catalogate ca si responsabilitati ale istoriei. Faptul in sine insa trebuie amintit ca un act care nu are aport istoric. (Nimeni nu-si aminteste numele gardianului lagarelor de executie naziste insa istoria il identifica ca si responsabil pe Adolf Hitler).
  Asa dar, nu pentru a conclude, ci pentru a incheia un capitol al misivei mea dvs pentru deciziile luate trebuie sa dati socoteala istoriei. O istorie care trebuie redea in modul cel mai fidel deciziile dvs, pozitive sau negative, corecte sau gresite iar dvs nu trebuie sa fiti preocupat de morala deciziei pentru ca morala este oricum multipla si poate fi privita din mai multe perspective. Poate e mai imoral cel care a trait ca un parazit in timp ce poporul suferea sau cei care au tras sforile cu scopul obtinerii unui beneficiu nemeritat incercand s-a s-i motiveze faptele ca forma de patriotism sau avand convingerea proprie de a se fi situat de partea opusa. Aceasta ne-o va spune istoria.
  In ceea ce ma priveste nu intentionez sa va judec insa va consider “responsabil” de a fi luat de mana un popor, plin de contradictii, si a-l duce in Europa. Restul trebuie consemnat asa cum s-a pe trecut si judecat de istorie.
  Domule presedinte dictatorul nostru spunea ca “a guverna poporul italian nu era greu era inutil…”
  Va salut cu respect , va doresc sarbatori fericite si la multi ani
  Gennaro Ciancio, un om oarecare.

 13. domnule premier Boc,dc. salariatii din justitie,armata,interne ies la pensie dupa legi speciale,atunci muncitorii si intelectualii din celelalte ramuri ale economiei care cotizeaza dupa aceeasi lege la fondul de pensii ,de ce sunt pensionati altfel,nu este corect,moral si cinstit.Credeti ca intrprinderile ar functiona fara ingineri specialisti?,agricultura fara ingineri agronomi?,cu ce sunt ei mai prejos fata de sectoarele privilegiate?,nu, ei sunt cu mai mult bun simt.Reparati aceste nedreptati, altfel nu stiu cine va mai dori sa presteze o munca dsconsiderata de” alesii neamului”.Referitor la cumulul pensiei cu salariul:nu vedeti ca in toate domeniile de activitate conduc pensionari, cum credeti ca vor renunta ei la aurul din mana ,pentru o mana de arginti.Ca un tanar sa avanseze la locul de munca,trbuie sa astepte sa moara seful lui pensionar.Eu stiu ca o persoana se pensioneaza atunci cand o lasa puterile si nu ca o moda de a acumula averi in detrimentul celorlalti participanti la actul muncii.In alta ordine de idei,referitor la indemnizatia pentru cresterea copilului s-a facut o alta nedreptate:mamele indiferent de salariu contribuie cu mai mult sau mai putin la fondul de pensii,nu cred ca exista fond special pentru copii,de aceea ajutorul pentru cresterea copilului trebuia sa fie acelasi pentru toata mamele.Cele care acum primesc mai mult pentru copii sunt avantajate pe nedrept,deoarece ele primesc pentu copii mai multi bani si pe de alta parte vor avea si o pensie mai mare di acelasi procent de contrbutie.Lasati presa sa scrie ce doreste,deoarece din asta traieste, iar Dvs.respectati legile in vigoare ,altfel va domni haosul .

 14. Domnule Presedinte Ion Iliescu: cu ocazia zilei de nastere, un grup de revolutionari din Liga Euroatlantica va uram La multi ani cu sanatate si va multumim pentru tot sprijinul acordat pina acum si pentru cel pe care il veti acorda in continuare, tuturor adevaratilor revolutionari. Inca o data, multa sanatate,fericire si un calduros La multi ani! Liga Euroatlantica, Presedinte Rotaru Maria Magdalena; vicepresedinte: Dan Perju

 15. D-le presedinte Ion Iliescu,sint asistenta principala de obstetrica si ginecologie si doresc sa va spun citeva lucruri ce se intimpla in domeniul sanitar:in maternitatea in care lucrez,lucrez la sala de nastere,punct fix,deoarece acest punct presupune o anumita experienta,ni s-a facut o mare nedreptate.S-au acordat sporuri de 50% la blocul operator considerindu-se ca din blocul operator face parte doar sala de operatii.Consideram ca operatia cezariana este o consecinta a neputintei nasterii pe cale naturala.Travaliul in vederea nasterii poate dura intre (8 -6 )pentru a doua si a respectiv a treia nastere si pina la 14-16 ore pentru prima nastere.In tot acest timp noi umarim travaliile,supraveghem atit starea gravidei cit si a fatului,apoi monitorizam puls,tensiune arteriala,temperatura,diureza,montam si supraveghem perfuziile,deci facem si parte de terapie intensiva,asistam(uneori ) si nasterile,ajutam la controlul instrumental uterin si la sutura epiziotomiei si periotomiei,fiind expuse in contactul direct cu gravida la tot felul de boli ca:SIFILIS,SIDA,TBC,etc. Sintem supuse unui stres foarte mare,vis-a-vis de starea de agitatie a gravidei cu contractii uterine dureroase si datorita faptului ca in orice moment pot aparea singerari foarte mari care sa puna viata mamei si a copilului in pericol,lucram in sistem de urgenta. Cu toate acestea nu ni s-a acordat sporul de 50% pentru blocul operator ,considerindu-se ca noi sintem angajate pe sectie.Ori sectia are de ingrijit lehuzele,deci femeile nascute ,nu lucreaza in sistem de urgenta.In schimb o operatie de cezariana dureaza in medie o ora si jumatate,instrumentarele nu au de-a face cu bolnavul nici inainte de operatie si nici dupa in schimb primesc sporul de 50% ,chiar daca in ziua respectiva au avut sau nu au avut vreo operatie .In schimb la sala de nastere chiar daca nu ai nastere este suficient sa se vaite de dureri doar o singura gravida,asta ca sa nu spun ca exista cazuri cind avem si 5-6 sau chiar mai multe in travaliu.Pur si simplu este o bataie de joc,ce s-a facut acordindu-se acest spor.Nu contest faptul ca in marea chirurgie se da acest spor,pentru ca acolo se intra la o operatie laborioasa dimineata si se iasa poate seara,acolo isi merita sporul.

 16. V-am respectat si va respect in continuare pentru tot ce ati realizat si ati facut pentru noi toti cetatenii acestei tari Rominia si pentru Uniunea Europeana si ne bucuram sa va avem tot timpul in mijlocul nostru.sunteti un om de onoare,extrem de modest,si de multa intelepciune .Asa sa ne ajute dumnezeu. Cu stima si respect Ambrus Florica.

 17. AM INTRAT IN UNIUNEA EUROPEANA PLATIND BANI SINTEM O VACA DE MULS ASTAI PAREREA MEA DE REVOLUTIONAR INTII TE UITI IN HAMBAR IAR DUPA ACEIA FACI CONTRACTUL SA MA IDENTIFIC : SINT INITIATORUL ,,FRONTUL DEMOCRAT ROMIN,” CARE IN 1989 AU MURIT OAMENII IN NUMELE LUI , LUPTIND PENTRU O CAUZA JOS COMUNISMUL, CA ULTERIOR SA ACESTEI LUPTE SA FIE LUATA DE ALTE FORTE SPUN ELE DEMOCRATE PENTRU ELE, AM STAT IN ANONIMAT APROAPE 20 DE ANI SI CRED CA DACA ROMINIA MERGEA BINE NU MA IDENTIFICAM , IN ANII CARE AU TRECUT AM MEDITAT DACA MA ARATAM MA LICHIDA SI ASA SIAU LUAT ALTI INDENTIFICAREA DAR NU STIAU DE UNDE ,ACUM AU AFLAT , IN DEMOCRATIE TOTUL SE PLATESTE ,, LA NOI INCA SE MAI UMBLA CU DEZINFORMAREA ASTAI ADEVARUL ,DIN ROMINIA FRONTUL DEMOCRAT ROMIN ,NOROC BUN MIRICA.

 18. DOMNULE FOST PRESEDINTE A ROMINIEI CIND VA GASESC ,DUPA ALEGERI SINT INITIATORUL FRONTUL DEMOCRAT ROMIN SI AU MURIT OAMENI IN NUMELE LUI , CRED CA NE CUNOASATEM ,, HOMORICU.,, VA MULTUMESC CA ATI RASPUNS LA TELEGRAMA , DAR INTREBATIL PE DOMNUL GEOANA DE CE MA RESPINS EL A AVUT CE CA SA FIE AMBASADOR VA SPUN CA POATE NU STIATI . SCRISOAREA LUI E LA MINE RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA LA TELEGRAMA LA MINE , MIRON COSMA LIBER .ESTE BINE . DAR AMANUNTE SINT MULTE AVETI PAZNICI MULTI ACOLO PE ATENEI SI LA SEDIU MA INTREB TOATE SEDILE PARTIDELOR AU ASFEL DE PAZE ?… noroc bun si sa ne intilnim MIRICA

1 Trackback / Pingback

 1. blogul de discutii al lui iliescu | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*