Ion Iliescu blog

la asta chiar nu ma asteptam. dar vine campania electorala si deh…

ion iliescu si-a facut blog pe wordpress. la cum arata pun pariu ca e tot opera lui jeg sau macar a cuiva din familie… ceea ce ma face sa cred ca e facut de cineva care se pricepe este si numele jpg-ului care serveste drept header: banner03_760x200a. sa inteleg ca au mai existat 3 variante inaintea asta si totusi autorul doar atit a putut?

asta pt ca are in blogroll pe adi nastase, ciutacu si altii… primul post este o declaratie de…pace.

ok. sa o luam pe rind. trebuie schimbat: headeru si MAI ALES poza. nu de alta domnu “fost presedinte al romaniei”, dar aia prea seamana cu cineva care s-a asezat pe vine ca sa faca altceva, nu sa intre in dialog cu cititorii. si in plus, calitatea pozei e prea slaba.

apoi, bloggerul nostru are nevoie de un editor de blog. o persoana care sa se ocupe putin de felul in care apar textele. nu am vazut greseli gramaticale, dar mai lipseste cite un spatiu dupa un semn de punctuatie si bulinutzele alea de la al doilea post nu dau bine.

ok. acestea fiind spuse, ce google bomb il asteapta? bunicuta ? alte idei?

18 Comments

 1. va salut domnule iliescu ce mai faceti cum va mai simtiti va saluta toti di psd sector 6 :surulescu aurelia , doru gabor,craciun ioan ,raileanu ana,neacsu ioana ,vasadi alexandru,burlacu tanta ; si parinti mei va saluta cu respect daca dumneavoastra vb cu marian vanghelie va rog sai transmiteti dansului sa faca un drum prin sectoru 6 pe la licee sa vada ce culori fac astia va rog frumos va urez sanatate .

 2. Cum pot accesa blogul D-lui Iliescu? As dori sa-i transmit un mesaj.. Poate cineva sa-mi dea un sfat? Multumesc

 3. Viva la revolucion…S a infiintat Centrul Noii Revolutii Verzi…Sunati acum la 0753836647 si nu mai stai ca niste babe in fata monitorului!!!!

 4. Va felicit …!Domnule presedinte …Va asteptam in Constanta sa va vedem….ulti constanteni va iubesc… de ziua dumneavoastra .. pote ne faceti o vizita…

 5. Opinia DILIGENÅ¢EI: sau… Atacul rechinului bolÅŸevic
  Cine erau, de fapt, „trompeÅ£ii” lui Băsescu? AceÅŸtia nu erau alÅ£ii decât simplii cetăţeni ai României, cei care au votat cu un procentaj zdrobitor, în proporÅ£ie de 79%, pentru menÅ£inerea în funcÅ£ie a preÅŸedintelui Băsescu. Este, poate, cea mai gravă josnicie de care dă dovadă Ion ILIESCU renegând votul electoratului la referendum etichetând poporul că a făcut front comun în apărarea adevărului ÅŸi dreptăţii catalogându-ne pe noi toÅ£i ăştia, cu crasa-i nesimÅ£ire ce-l caracterizează, că am fi fost trompeÅ£ii rebelului lup de mare Băsescu, un om ce se luptă din răsputeri pentru stoparea corupÅ£iei ÅŸi a mafiei din structurile cele mai înalte ale statului, un om care nu este altul decât actualul nostru preÅŸedinte. O umilinţă mai mare de care a dat dovadă bolÅŸevicul Iliescu numindu-ne „trompeÅ£i”, o otravă aruncată pe nedrept pe sufletele noastre de această lichea comunistă, n-am mai întâlnit vreodată! Nici măcar odiosul CeauÅŸescu nu ÅŸi-ar fi permis o astfel de jignire, să ne numească „trompeÅ£i”. Cu alte cuvinte, dacă eu merg la vot ÅŸi nu votez cu Iliescu, cu cei 322 de „arhangheli” sau cu acoliÅ£ii săi – foÅŸti nomenclaturiÅŸti ÅŸi securiÅŸti, înseamnă că sunt „trompet”! Oh, bine ca mi-am adus aminte… Hai să răsfoim un pic prin nu prea îndepărtatul trecut al tovarăşului Iliescu, pe vremea când făcea parte din nomenclatura de partid ÅŸi de stat, la faimosul CC al PCR. ÃŽn timp ce un prăpădit de muncitor trăgea pe brânci o lună pentru 7-800 de lei iar un inginer nu depăşea plafonul de 1000 de lei, ei bine, tovarăşul Ion Iliescu – ILICI, legendarul nostru „sărac ÅŸi curat”, avea un mizilic de salar „simbolic” de 12.000 de lei, adică de 15 ori mai mare decât salariul unui muritor de rând. Iar acum, emanatul ne dă lecÅ£ii de democraÅ£ie! Oare, până când va trebui să-i mai răbdăm ÅŸi suportăm doctrina bolÅŸevică de care nici în mormânt nu va scăpa?
  Este un mare semn de întrebare ÅŸi o mare mirare, nu doar atât pentru mine cât ÅŸi pentru toÅ£i cetăţenii acestei ţări; cum de este posibil ÅŸi prin ce fel de magii oculte reuÅŸeÅŸte acest kagebist notoriu, acest bolÅŸevic incurabil, din ordinul căruia atât la RevoluÅ£ie cât ÅŸi la mineriadele sale au murit sute de oameni, acest detestat balaur ce ne tot dă târcoale, să influenÅ£eze ÅŸi să Å£ină sub control, din umbră, pârgiile actualei puteri? Să tragem fracÅ£ie sub dosarele celor ce sunt implicaÅ£i ÅŸi puÅŸi sub urmărire penală, inclusiv faimosul dosar „Mineriada – Iliescu” ÅŸi vom dezlega misterul = CaracatiÅ£a roÅŸie, comuniÅŸtii carevasăzică, este greu de stârpit. Vă mai amintiÅ£i? Nu multă vreme-n urmă circula prin târg o vorbă: La vremuri noi, tot Noi. O zicere care, încă, spre regretul nostru, nu ÅŸtim cât va mai dura. Acum, toate oalele se sparg în capul lui Băsescu. De ce?! Pentru că, printre multele sale păcate „neconstituÅ£ionale” incomodul, neastâmpăratul, răzvrătitul, năbădăiosul marinar Băsescu, sau cum vreÅ£i să-i mai ziceÅ£i, a condamnat la scenă deschisă ororile comunismului, motiv pentru care xenofobul anarhist ultranaÅ£ionalist C V Tudor ÅŸi ai săi acoliÅ£i l-a huiduit (bineînÅ£eles, cu acordul tacit al PSD-ului, PNL-ului, precum ÅŸi-al altor partide) pe cel ce avea să demaÅŸte crimele defunctului regim dictatorial. Dar, măi oameni buni, hai să judecăm drept. Nu Băsescu, ca persoană particulară a Å£inut neapărat să spună asta. Vocea sa nu era altceva decât dorinÅ£a ÅŸi vocea naÅ£iunii! De aÅŸteptat ar fi fost ca toÅ£i cei prezenÅ£i acolo să aplaude (nu să-l aplaude pe vorbitor, pe neconformistul Băsescu), să aplaude uÅŸuraÅ£i că, în sfârÅŸit, odiosul regim comunist a fost pus la zid. Dar de unde să fie aÅŸa! Să ne mai mire faptul că fostul preÅŸedinte Iliescu-Ilici încă mai crede în fantoma ideologiei marxist-leniniste, că actualul PSD nu este alteva decât o prelungire peste ani a fostului partid comunist? Iar ca tacâmul să fie complet, aÅŸa zisul liberal, onorabilul nostru domn prim ministru Tăriceanu jubilează ÅŸi Å£opăie braÅ£ la braÅ£ cu PSD-ul, ÅŸontâc, ÅŸontâc … la masa unde se măsluiesc la meserie cărÅ£ile celei mai teribile mafii de stat, în spatele uÅŸilor închise. Na, mai zi ceva, dacă mai poÅ£i! Ca să mă folosesc de expresia mult iubită a lui Iliescu, ce-o adresa prostimii cu – măi, animalule …, atunci când era iritat de unele întrebări incomode, i-aÅŸ replica ÅŸi eu acum tovarăşului Iliescu-KGB, în culoarea aceluiaÅŸi limbaj „diplomatic” – Măi, animalule, lasă-ne în pace! S-avem parol, asta înseamnă că … carevasazică, că este o mare Comédie mare acolo! Să se umble prin părÅ£ile esenÅ£iale, dar să nu se schimbe deloc! Cu siguranţă, aÅŸa ar fi zis ÅŸi nenea Iancu de-ar mai fi fost printre noi…
  Cornel Armeanu

 6. La momentul actual ce dovada d democratizare mai mare decit accesul la blocul unui om politic ? Invectivele nu isi au rostul mai ales cind sunt rodul patimii. Este dreptul oricui sa aiba o parere dar exprimarea ei trebuie sa ramina la limita in care nu deranjeaza opinia celui de alaturi, este un principiu enunta la 10 august 1789 cind a fost conceputa declaratia drepturilor cetateanului de catre cei ce faceau revolutia franceza. Si aceia au fost acuzati de conjuratie si de tot soiul de pacte, pe care le aveau sau nu, dar toti beneficiem de ceea ce au obtinut ei. Cam la fel cu 1989, altfel nu am fi discutat aici.Istoria nu se face din pacate cu ce ar fi fost daca, din pacate, e nu e asta e. Chinezii spun, si au 2000 de ani de experienta, ca nu conteaza culoarea psicii, important este ca prinde soareci.

 7. Felicitari pt.prestatia de ieri.Discursul dvs. a demonstrat daca mai era nevoie,ca sunteti cel mai bun OM POLITIC,postdecembrist.Nu abandonati lupta asa cum multi ,,rataciti,, prin politica ,manati de interese meschine chiar si in PSD ,ii stiti dvs.f.bine,si-o doresc.Dvs. ati reprezentat cel mai bine ,doctrina ,,stangii,,pe care nu ati tradat-o niciodata ,de aceea si increderea electoratului de stanga in dvs. a fost si este pe masura.Va doresc SANATATE SI LONGEVITATE POLITICA.

 8. Domnule presedinte sunt membru activ in acest partid de 13 ani si va apreciez enorm. Sunt insa dezamagit de dvs. Sunteti impotriva lui Vanghelie. Intamplator am lucrat mult cu acest om si stiu prin ce a trecut: nopti nedormite, bani foarte multi cheltuiti, jocuri murdare… Nu stiu de ce nu va comvine?! Este imbogatit? Da! Si?! Dvs pe cati a-ti imbogatit? Si acestia cu ce au ajutat partidul sau oamenii de rand? Va spun eu. Cu nimic!
  In schimb eu nu am vazut persoana pe care Vanghelie sa nu o ajute. Asa ca va rog sa mai analizati inca odata ca sherpii pe care ia-ti crescut la san trebuiesc striviti nu cei care se ridica pe propriile puteri. Altfel vom vedea rezultatul la alegeri…

 9. In ultimul timp Ion Iliescu a luat-o razna. Pe situl sau ( ioniliescu.wordpress.com ), fostul presedinte al Romaniei face intr-una reclama la o timpenie de carte intitulata “Planul B 3.0 – Mobilizarea generalã pentru salvarea civilizatiei” avind ca autor pe un oarecare Lester R. Brown. Tot volumul este presarat cu un noian de cifre si date rasucite in asa fel incit sa demonstreze ca omenirea este in pragul colapsului si daca nu se face ceva rapid incalzirea globala va duce in scurt timp la ridicarea marii cu 12 metrii si dizlocarea unei jumatati de miliard de oameni. Toti specialistii credibili nu prevad o crestere a nivelului apei cu mai mult de 30 cm pina in anul 2100. Cartea lui Brown este extrem de complicate, greu de citit si verificat corectitudinea informatilor prezentate, mai pe la fiecare pagina aparind cifre sperietoare, nerealiste, fanteziste, idioate etc. care nu fac altceva decit sa-l discrediteze pe autor si pe ION ILIESCU, cel care face reclama lucrarii atit pe situl sau ( ioniliescu.wordpress.com ) cit si la diverse conferinte unde cartea lui Lester Brown este supraapreciata atribuindu-se calificativul de lucrare exceptionala.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. ion iliescu web 2.0 | adrian boioglu - tot mai sus
 2. traian basescu blog | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*