cadou de ziua ei

vai ce induiosator…

piticu ii face cadou lu innocente… vizitatori. cu un redirect automat de pe piticu.ro pe innocente.ro si cu o fraza

Azi e ziua Ancai … treceti pe la ea si spuneti la multi ani … In 10 secunde veti fi redirectionati automat …

nu uita sa-si puna counter de trafic.ro ca sa nu cada in clasamente…

la cit de greu merge redirectu (pt mine, cel putin) nu am citit nici piticu, nici innocente online. traiasca feed readeru din outlook 2007.

PS: happy birthday Anca. si totusi, ce ai primit de ziua ta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. MulÅ£umesc de urare :P Am primit o cană – vezi la piticu pe blog- cu o girafă, 3 pixuri personalizate pentru că mereu rămân fără pix ÅŸi nu pot demonstra că este al meu, un brelog foarte haios :D dulciuri multe ÅŸi măsline mari ÅŸi nu prea sărate :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*