vreau linux ubuntu 7.10

ca sa obtii ultima versiune de ubuntu ai 3 variante. fie o descarci de pe net (are cam 600 mega), fie cumperi cd-ul, fie ceri sa iti fie trimisa o copie gratuita.

pentru ca netul meu lasa de dorit iar bani nu vroiam sa dau pe ubuntu doar pt experimente am ales a treia varianta. o sa primesc cd-ul in citeva saptamani si chiar ma bate gandul sa il instalez si sa-l folosesc.

nu, xp-ul meu (cu licenta) nu a incetat sa-mi mai fie pe plac dar ubuntu e tare la moda se anunta a fi foarte reusit.

in plus google si altii fac software pt el si asta e chiar un semn bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*