Invitatii pentru Google Wave

ca sa evitam spamul si comentariile offtopic lasate aici, am ales sa organizez un targ de Invitatii pentru Google Wave. Avem 2 reguli mari si late:

1. cei care vor sa primeasca invitatii vor lasa adresa de mail in comentarii sub forma: “abcde pe gmail” sau “xyzw pe yahoo”.

2. cei care au de oferit invitatii lasa si ei un comentariu cu numarul de invitatii disponibile si apoi le trimit pe adresa mea de mail. eu voi trimite linkurile mai departe. Asta ca sa evitam trimiterea de mai multe invitatii catre aceeasi persoana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

  1. @ALL: cei care au postat adresa de forma “x-ulescu pe gmail/yahoo” vor vedea invitatiile in scurt timp. cererile de pina la comentariul 42 urmeaza sa fie onorate.

  2. b16juv pe gmail.

    Scuze daca am postat de mai multe ori… dar cred ca este o problema de la browser-ul meu.

    Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*