Google Wave

ia-ti o cafea (pentru ca e un video luuung) si pregateste-te sa vezi noua jucarie de la Google. E o combinatie intre messenger, twitter, mail si multe altele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Deci. Mi-am luat cafeaua. Mi-am aprins si tigarea. Sunt pregatita. M-am ancorat de blogul tau si ma pun la curent cu ce si cum. Simt si presimt ca voi ramane o vreme la tine. Deci, cum spuneai…

  2. OSC de la Microsoft o sa fie nimic in curand. tocmai ieri am fost la o prezentare sa vad cum functioneaza OSC-ul…….alta tehnologie alte rezultate. microsoft face totul complicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*