Invitatii pentru Google Wave

ca sa evitam spamul si comentariile offtopic lasate aici, am ales sa organizez un targ de Invitatii pentru Google Wave. Avem 2 reguli mari si late:

1. cei care vor sa primeasca invitatii vor lasa adresa de mail in comentarii sub forma: “abcde pe gmail” sau “xyzw pe yahoo”.

2. cei care au de oferit invitatii lasa si ei un comentariu cu numarul de invitatii disponibile si apoi le trimit pe adresa mea de mail. eu voi trimite linkurile mai departe. Asta ca sa evitam trimiterea de mai multe invitatii catre aceeasi persoana.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @stefan: toata lumea primeste invitatii. de obicei astept sa se stringa 3-5 doritori si cine are invitatii le va trimite. pe de alta parte, invitatiile apar pe mail dupa 2-3 zile.

  2. salut. daca mai e valabila aceasta oferta, cosmin.lois [at] gmail dot com este mail-ul meu. sa stii ca-ti urmaresc cu interes blogul, mai ales ca la un moment dat ne-am si intersectat (in anii de liceu).asa ca keep up the good work si tine-ne la curent cu noutatile si tot ce consideri tu ca trebuie sa stim. salutari din constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*