Invitatii pentru Google Wave

ca sa evitam spamul si comentariile offtopic lasate aici, am ales sa organizez un targ de Invitatii pentru Google Wave. Avem 2 reguli mari si late:

1. cei care vor sa primeasca invitatii vor lasa adresa de mail in comentarii sub forma: “abcde pe gmail” sau “xyzw pe yahoo”.

2. cei care au de oferit invitatii lasa si ei un comentariu cu numarul de invitatii disponibile si apoi le trimit pe adresa mea de mail. eu voi trimite linkurile mai departe. Asta ca sa evitam trimiterea de mai multe invitatii catre aceeasi persoana.

3 Comments

  1. @stefan: toata lumea primeste invitatii. de obicei astept sa se stringa 3-5 doritori si cine are invitatii le va trimite. pe de alta parte, invitatiile apar pe mail dupa 2-3 zile.

  2. salut. daca mai e valabila aceasta oferta, cosmin.lois [at] gmail dot com este mail-ul meu. sa stii ca-ti urmaresc cu interes blogul, mai ales ca la un moment dat ne-am si intersectat (in anii de liceu).asa ca keep up the good work si tine-ne la curent cu noutatile si tot ce consideri tu ca trebuie sa stim. salutari din constanta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*