de la google wave la re-tweet

azi am primit invitatie pentru Google Wave. Am intrat repede in cont, am deschis fereastra cu un design frumos, dar discret, colorat si … atit. nu se intimpla nimic interesant.

Dar e bine sa ai un cont pe Google Wave. Pina la urma, si contul meu de Gmail era gol la inceput. Daca stau bine sa ma gandesc, cind am intrat pe Gmail prima data, multi nu stiau ce e aia. Hotmail era la putere, iar yahoo il urma…

Twitter imi zice si el ca sunt printre cei putini care beneficiaza de Re-Tweet.

Ciudat, pina acum nu i-am simtit lipsa. si nu pentru ca nu dau re-tweet, ci pentru ca orice client de twitter face asta. Nu am avut nevoie sa folosesc interfata online a lor. Ca sa nu mai zic ca exista Greasemonkey scripts care te ajuta sa ai re-tweet pe twitter.com

Si daca tot suntem la capitolul noutati, vad ca Firefox se indreapta cu pasi mari catre 3.6 final. varianta beta 4 a aparut azi si se misca foarte bine.

pentru cei interesati: nu stiu cind o sa pot sa dau invitatii pentru google wave. poate o punem de un mic concurs…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. eu am avut Google Wave de cateva zile, m-am gandit sa-ti trimit si tie, dar eram sigur si tu ai deja. Asa suntem toti, avem cont pe cea mai tare platforma de comunicare (poate in viitor), si … stam … nu se intampla nimic. Parerea mea e ca ar trebui cei de la Google sa schimbe terminatia contului, poate doar …@GW.com ar fi de ajuns.

1 Trackback / Pingback

  1. Invitatii pentru Google Wave | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*