Apple+Microsoft = Love?

am trait sa o vad si pe asta: Apple a lucrat cu Microsoft si ne aduce Silverlight pe iPhone.

Daca nu stiai deja, Silverlight e un fel de Flash de la Adobe, dar mai nou si mai nebagat in seama. Pina acum, cel putin…

Nu stiu cu ce a gresit Adobe, dar asta pare sa fie o lovitura serioasa pentru ei. Imagineaza-ti ca toate vei vedea video si jocuri pe iPhone si iPod Touch si ca totul va fi pus la punct de Microsoft.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Si cand va fi lansat? Sincer nu ma intereseaza faptul k flash-ul vine de la microsoft sau adobe atata timp cat functioneaza. Totusi sa nu uitam ca si apple a contribuit la asta dupa cum tu spui.

 2. Eu cred ca ar fi bine sa faca un standard universal pentru jocuri, ca sa mearga pe orice. Incep cu un flash…mai tarziu cu altceva…cine stie.

 3. Cu ce a gresit Adobe ???
  Pai sa raspunda la aceasta intrebare toti cei carora le urca procesorul la 100% cind intra pe un site plin de Flash si bineinteles au flash 10, o porcarie de program care nu aduce deloc calitate in plus in schimb maninca toate resursele.
  Cei de la Adobe (si creatorii de site-uri care iubesc flash-ul) au impresia ca toata lumea are paishpe giga de RAM, procesor de satelit militar si cite si mai cite.
  Cine ma contrazice ?

 4. Stai sa vezi cand apare noua versiune de Adobe Flash. Baietii se lauda ca noua versiune stie sa exporte, orice aplicatie flash, in aplicatie pentru iphone. Sa vezi atunci cum incep sa curga aplicatiile flash pt iphone. Tine cont de faptul ca daca vrei sa faci o aplicatie de iphone ai nevoie de OSX…

 5. Pai Microsoft are un atuu … mai ales ca a dat ceva bani cand Apple statea prost de tot … cauta la mine pe blog bucatiaca de istorie pe care multi fani Apple nu o cunosc … de aia Silverlight are prioritate …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*